Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.661
- 45.184
- 4.338
yaklastınız
Pakan puztepe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaklastınız
Keşke ama zor ya o adamı bulmak. Aslında çok var da olmamışını alıp geliştirmek zor. Olmuşu da pahalı.Bize dinamik çevik sert bir oyuncu lazım aynı zamanda luyindamadan topu alıp rakip kaleye dönüp dribblingle rakibin düzenini bozabilmeli.
Giremiyorum ki kızın yanında, muhabbetlerimi okusa buradaki kapıya koyulurumkeşke kız arkadaşınla izlemeseymişsin knk o zaman![]()
Jailson son yıllarda gördüğüm en kötü dmc olabilir. Bu adama bu praları veren kulüp gerizekalının önde gidenidir
Ok olsun da 29 hazirandan beri idmana çıkmıyor yazsın, çok farketmezdi. Adam 15 yazmış ne alakaysa.ali nacinin bu aralar kuyruk acısı var bir de
@Emrah Duvar @Ibrahim Özveren sizden utanıyormuş berkeGiremiyorum ki kızın yanında, muhabbetlerimi okusa buradaki kapıya koyulurum![]()
iş ahlakı yüksek olduğu için zaten bu saate kadar bekledi bence.yoksa ligin bittiği 2.gün tüyerdi.Sörloth neden kaçmış.O bölgenin insanlarının iş ahlakı yüksek oluyordu.
@Özgür Ayten Özgürcüğüm, herhangi bir duyumun varsa bana ozel mesaj atabilirsin. 5 Ekim'e kadar saklarim.
yaklastınız
Aynen sol içe solak tekniği üst düzey tempolu biri ön liberoya mvilla lerma ya da eski diarra tarzı bi adamKeşke ama zor ya o adamı bulmak. Aslında çok var da olmamışını alıp geliştirmek zor. Olmuşu da pahalı.
Dribbling yapabilen bir herifle pasör bir herifi bulsak takım çağ atlar.
Rodop'un dedigine gore Okay'dan kendi yonetimi ile konusmasini kolaylik saglamasini bekliyoruz