Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs youtube ne ise yariyor? Hocanin basin toplantisini veremiyorlar mu?

Jimmy Durmazı sever misin knk
gece gece günah sahibi olmayayim pampa.
Çözemiyorum o herifi ya bize gelen kadar baya baya muhteşem oynuyordu. Gençlere ki halini falan hatırlıyorum duran toplar, oyunu yönlendirmeler bitmeyen enerji.
Hazırlık maçlarına bakıyorum yine çok iyi donem geçiriyor lig başlıyor herife bir şeyler oluyor ya mala bağlıyor, pas atamıyor. Defolup gitmesi gereken kişilerin başında geliyor

Arda umarım milli takıma seçilmez orays gidince bişeyler oluyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Babel dırzosuna 8 verdilerde neden feghouliye vermediler o numarayı adam valenciada 8 giyiyormuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gecen sene linnes in sözleşmesi dondurulduğunda çok efendi adam hiç sesi çıkmadı o oynasa şimdi daha farklı olurduk derlerdi...Şimdi...??
bjk ye gitse keşke orda kendini bulur sanırım bizde harcanacak yoksa

Bjknin kuruş parasi yok. Linnesi beleşe almaya calisacaklar. Dayanisma olsun diye yönetim verebilir

Dayanışma olsun diye Dorukhan'ı versinler, win-win. İkisinin de kontratının son senesi. Orta sahaya transfer yapıyorlar hala. Dorukhan'ın da kalmaya niyeti var gibi gözükmüyor.

Valla linç edilmeyeceksem ben yine çok aşırı beğenmedim belhandayı tamam geçen seneye göre bi hareketlenme var ama adam da hep bişey eksik o son dokunuşları yok şutları iyi değil 10 numarada sneijder den sonra kesmiyor ayakları daha sağlam basan vurdu mu atan adam lazım o yüzden gitsin diyorum ben hala.

Valla linç edilmeyeceksem ben yine çok aşırı beğenmedim belhandayı tamam geçen seneye göre bi hareketlenme var ama adam da hep bişey eksik o son dokunuşları yok şutları iyi değil 10 numarada sneijder den sonra kesmiyor ayakları daha sağlam basan vurdu mu atan adam lazım o yüzden gitsin diyorum ben hala.
Belhanda zaten skor uretse iyi takimlarda oynardi biraz mental sorunlari var birde topa vurmayi bilmiyor ama bugun pas baglantisini iyi sagladi yalan yok begendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt