Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uefa maçını da zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum.Başak maçı gerçek durumumuzu gösterecek.

Dünkü oyun iştahı ve istek güzel ama haftaya aynı oyun tarzı bize ne getirir tam emin değilim. Orta saha çok yumuşak kalıyor bu halde Belhanda yerine sert bir b2b şart bu takıma. Umarım etobo böyle biridir

Uefa maçını da zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum.Başak maçı gerçek durumumuzu gösterecek.
Daha 2.haftada gerçek durum falan olmaz.takimda ortasaha yok,kanat yok.eksik her tarafı.2.haftada basaksehir ve 3.haftada fenerbahceyle karsilasmak talihsizlik.1996-1997 sezonunda 5.haftada icerde fenerden 4 yedik,fatih hocayi göndermek istemişler ama sonra vazgecilmis.sonucu 4 muhtesem sezon.eksik bi takimin durumu daha 2.haftada,3.haftada belli olmaz.

Abdurrahim Albayrak: "Okay Yokuşlu bize gelmek istediğini belirtti ancak kulübü maalesef satmayı veya kiralamayı düşünmedi."

Yedigimiz gol ofsaytti buyuk ihtimal.basaksehir ve fener maclarinda kesin agzimiza edecek bu hakem ve var sistemi.nasil bas edecegiz biz bu yavsaklarla

Aynen öyle iyi sövdüm orada hicbirsey anlayamadik..ayriyetten fbnin yediği sayılmayan golun de tekrarı hiç gösterilmedi top çizgiyi geçti mi geçmedi mi goremedik.. penaltı pozisyonu desen 1 kez 50 metre uzaktan izleyebildik arda iti varı konusturmadi bile..

Maç başlamadan önce hepsine sövüyorlar maçtan sonra övüyorlar dediğin gibi muhtemel kötü sonuçta yine sövecekler. Bu yine iyi bir de micro boyutu var maç başlığında 3 dakika arayla bir topçu kral ve çöp ilan edilebiliyor o yüzden saldım ben o kısmı.

Piri efekt ve oyuncunun kendi mantalitesiyle fizik olarak düşmeyeceğini umacağız. Zaten o da düşerse arda-feg sürünür falcao da hastaneden bize destek verir.
Aslında sıkıntı temelde iyi takım/kötü takımdan kaynaklanıyor. Takım iyise iyi, kötüyse çok kötü gözüküyor böyle oyuncular.

Mariano'nun iyi takımda kralken sağ tarafı tek başına savunmak zorunda kaldığında sıçması gibi ya da Luyindama'nın geçen yıl tüm defans kötüyken 30 metrekare alanı savunması gibi. Marcao da çok kötüydü o dönem. Gerçi 9 aydır maça çıkmayan adamı şimdi de çöp yapmışlar.

Mesela ben sırf takım savunması kötü diye Ozan Kabak'ın değerini pek anlayamamıştım, halbuki o dönem eldeki en iyi stoper oymuş arada saçma penaltılar yaptırsa da, gerçi ilk fırsatta gitti diye kızgınım kendisine hala da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt