Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.568
- 6.976
- 1.513
Uefa maçını da zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum.Başak maçı gerçek durumumuzu gösterecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben taylani merak ediyorum , performansını sürdürmesi çok önemli.Uefa maçını da zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum.Başak maçı gerçek durumumuzu gösterecek.
Irfancan bize yuruyor ama paramiz yok
Daha 2.haftada gerçek durum falan olmaz.takimda ortasaha yok,kanat yok.eksik her tarafı.2.haftada basaksehir ve 3.haftada fenerbahceyle karsilasmak talihsizlik.1996-1997 sezonunda 5.haftada icerde fenerden 4 yedik,fatih hocayi göndermek istemişler ama sonra vazgecilmis.sonucu 4 muhtesem sezon.eksik bi takimin durumu daha 2.haftada,3.haftada belli olmaz.Uefa maçını da zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum.Başak maçı gerçek durumumuzu gösterecek.
Taylanin postuna falan yazmis. Arkadaslar falan ama baya ilgili bizle
Aslında sıkıntı temelde iyi takım/kötü takımdan kaynaklanıyor. Takım iyise iyi, kötüyse çok kötü gözüküyor böyle oyuncular.Maç başlamadan önce hepsine sövüyorlar maçtan sonra övüyorlar dediğin gibi muhtemel kötü sonuçta yine sövecekler. Bu yine iyi bir de micro boyutu var maç başlığında 3 dakika arayla bir topçu kral ve çöp ilan edilebiliyor o yüzden saldım ben o kısmı.
Piri efekt ve oyuncunun kendi mantalitesiyle fizik olarak düşmeyeceğini umacağız. Zaten o da düşerse arda-feg sürünür falcao da hastaneden bize destek verir.
Nerede demiş Mehmet reis?Abdürrahim Albayrak: ''Maliyeti düşük transferler yapacağız.''