Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jsjsj evet gorucez herkes toplama takım Gaziantep gibi oynarken Omar baya fark yaratır kesin, Mariano'nun oyuna kattığı akıl ve kurduğu oyunları görmemek için kör olmak lazım ve çokça arayacağız birlikte göreceğiz.
Antep maçını ölçü almamak lzm. 3 buyuklere karşı böyle açık oynayamazsın. Savunma arkasina atilan her top istisnasiz pozisyon oldu. Arada bayağı bi kalite farkı vardı. Biraz ciddi olsak ilk yarı 5 olmustu maç.

Sumudicanin oyun anlayisi boyle. Bu oyunla gercek rakiplerin olan anadolu takimlarindan puan alabilirsin, ama 3 buyuklere boyle tedbirsiz cikamazsin. Gecen sezonun acilis macinda ayni oyunla fenerbahceden 5 yemislerdi

Mactan 2 gun once 3 puan bol gollu diye yorum atmistim. Bosuna degildi o yorum. ;D

Aslında sıkıntı temelde iyi takım/kötü takımdan kaynaklanıyor. Takım iyise iyi, kötüyse çok kötü gözüküyor böyle oyuncular.

Mariano'nun iyi takımda kralken sağ tarafı tek başına savunmak zorunda kaldığında sıçması gibi ya da Luyindama'nın geçen yıl tüm defans kötüyken 30 metrekare alanı savunması gibi. Marcao da çok kötüydü o dönem. Gerçi 9 aydır maça çıkmayan adamı şimdi de çöp yapmışlar.

Mesela ben sırf takım savunması kötü diye Ozan Kabak'ın değerini pek anlayamamıştım, halbuki o dönem eldeki en iyi stoper oymuş arada saçma penaltılar yaptırsa da, gerçi ilk fırsatta gitti diye kızgınım kendisine hala da.
Ozan konusunda yönetim de göndermek istedi bence hoca ikna etmişti kalmaya foto falan paylaşmıslardı. Hikaye de olabilir tabii bilemiyorum. Çıkış maddesiyle daha pahalıya satamazdık o da var. Ozan'a kızılabilecek şey yeni sözleşmeye yanaşmaması olabilir gerçi söylenenlere göre baya düşük bir ücret önerilmiş o dönem.

Kesinlikle katılıyorum diğer söylediklerine dün takım kötü oynasaydı Taylan da çöp olacaktı emre de. Haftaya olabilirler mesela :asd:

Luyinin kendisine gelmesi için oynaması lazım kötü performans verse de. 7-8 maçı var kafadan, yağ oranı da artmış.

Antep maçını ölçü almamak lzm. 3 buyuklere karşı böyle açık oynayamazsın. Savunma arkasina atilan her top istisnasiz pozisyon oldu. Arada bayağı bi kalite farkı vardı. Biraz ciddi olsak ilk yarı 5 olmustu maç.

Sumudicanin oyun anlayisi boyle. Bu oyunla gercek rakiplerin olan anadolu takimlarindan puan alabilirsin, ama 3 buyuklere boyle tedbirsiz cikamazsin. Gecen sezonun acilis macinda ayni oyunla fenerbahceden 5 yemislerdi
Yani maç zaten öyle bir arkadas da diri yazmış Antep için öyle Rize gibi kek değil diye, kek anlayışını sevdim valla her sene vukuat yaşıyoruz orada yine gitsek sıkıntı ile başlardık lige. Neyse zaten demek istediğim daha çok açık alanda herkes oynuyor, önemli olan oyun sıkıştığında ne yapacak Omar veya baskı yediğimizde vs onları görmek lazım çünkü Mariano böyle anlarda önemli bir kozumuzdu sağ bek olmasına karşın dün ki maçta kimi koysan oynar pek kıstas değil açıkçası.

gi2bsvkrium51.jpg

Mactan 2 gun once 3 puan bol gollu diye yorum atmistim. Bosuna degildi o yorum. ;D
Azeri kardeşlerimiz ile nolur knk?

William D'avila / DW Sports Management 'a baktığımızda (malum bizim oyuncu havuzumuz burası) ;
Takımında süre alamayan Esiti var 700 bin €'ya kiralayıp 5 milyon € satın alma opsiyonu koydurtup alabilir bizimkiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt