- 26 Eylül 2012
- 122.982
- 73.946
- 5.208
Her zaman böyle. Kaybedince falan kaybolur kazanınca ilk bu konuşur.Mac kazandik ya apoya bi cesaret gelmis. Maca kadar saddam gibi saklaniyordu
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her zaman böyle. Kaybedince falan kaybolur kazanınca ilk bu konuşur.Mac kazandik ya apoya bi cesaret gelmis. Maca kadar saddam gibi saklaniyordu
Ne var bunda? Irkçılık nerede?
Babel'i alarak bunu da yapabileceğini gösterdi yönetim bize...Risk falan değil. Düpedüz aptallık olur bu adamı almak. 2 maç arka arkaya oynayamayacak adamlaraa milyon dolarlar dökmeyi seviyoruz.
bunlarin batisini gormek icin her seyimi feda ederim allahtan bulsunlar beter olsun serefsizler ne uzulmesi usta rakibimin yuzu gulmesinöyle söyleme. rakibin ne kadar iyi olursa sende o kadar kendini geliştirirsin. aynı gemideyiz , bugün onlar batsa yarın biz batarız.
misal transfer yaparken bile devre arasında avrupa'da devam ediyorsan ona göre adam alırsın. sadece ligteysen ona göre.
Aslında gerçekten de çiğ et yenen ülkeler yok değil ama buradaki söylemlerin onlarla alakası yok tabi kibir irkci söylem daha, ne oluyor bu yöneticilere akil erdiremiyorum, nedemek cig et yemiyor? hayvanmi bu, kesinlikle sahsen kabul etmiyorum.
Terim ve Albayrak’in aciklamalarindan sonra seni sinirli gordum ne oldu canobana ne olm bu hanımdan
yok baskasi bunun icin tam bi milf demisti kimdi hatirlayamadim heakan lurtz olabilir o seviyodurNe bileyim seviyorsun gibi geldi
Bazı ülkelerin kültürü öyleyamyamlık
albayraki dinlemedim de terim hafiften canimi sıktı!! ama sinirli degilim ya pek nadir sinirlenirim o yonumle semih cigdeme benzetirimTerim ve Albayrak’in aciklamalarindan sonra seni sinirli gordum ne oldu cano
Bu arada, Fatih Terim bir Abdullah Ercan yarattiysa o kisi Ergun Penbe'dir![]()
2.5 dan aşagı oynamaz wilshereHepimiz biliyoruz Wilshere 1.5 papel gömülecegini
Afrika'ya gitmeye de gerek yok. Polonya'da, Fransa'da falan sevilerek yenen Tartare de Boeuf var mesela. O da çiğBazı ülkelerin kültürü öyle
![]()
Etiyopyalılar çiğ et yeme alışkanlığını bırakamıyor
Etiyopyalılar yüzyıllardır devam ettirdikleri çiğ et yeme alışkanlıklarından doktorların uyarıları ve ülkede gittikçe yayılan fast food kültürüne rağmen vazgeçmiyor. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr

Üstat, bizim ülkemizde de var böyle manyaklar. Irkçı bir durum olduğunu düşünmüyorumAfrika'ya gitmeye de gerek yok. Polonya'da, Fransa'da falan sevilerek yenen Tartare de Boeuf var mesela. O da çiğ![]()
o yalan bu yalan bi tane olumlu haber göremedikOlm sende dogru duzgun isim ver. Kimle ugrasiyorlar bi soyle. Bu kdr gizeme ne gerek var
Willshere nedir yav adam fm de bile sakatlıktan oynamıyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi