Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
Sinan Engin: ''Sörloth, ikinci eyşandır!''
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana save loadci vs diye iftira atan adama bakBen bu wilsherei fmde almıştım herifi oynatacağım diye 1 sezonda hiç yoksa 10 save load yapmıştım sakatlaniyor maçı tekrarlıyorum yine sakatlaniyor![]()
Yaw adam niye yalanlasin
Ha biri sorsa soyler
Bazı ülkelerin kültürü öyle
![]()
Etiyopyalılar çiğ et yeme alışkanlığını bırakamıyor
Etiyopyalılar yüzyıllardır devam ettirdikleri çiğ et yeme alışkanlıklarından doktorların uyarıları ve ülkede gittikçe yayılan fast food kültürüne rağmen vazgeçmiyor. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
bana save loadci vs diye iftira atan adama bak
YYYUUHHHH BEEE ABİCİM BEE
knk bunlarin adinda et var diye oylelerBazı ülkelerin kültürü öyle
![]()
Etiyopyalılar çiğ et yeme alışkanlığını bırakamıyor
Etiyopyalılar yüzyıllardır devam ettirdikleri çiğ et yeme alışkanlıklarından doktorların uyarıları ve ülkede gittikçe yayılan fast food kültürüne rağmen vazgeçmiyor. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
Anti ırkçılık duyguların kabarmış gibi üstatla ne alaka be dünyada bunu etiyopyalılardan başka bilen var mı
sushi de çiğ o zmn herkes mi çiğ et yiyor
albayraki dinlemedim de terim hafiften canimi sıktı!! ama sinirli degilim ya pek nadir sinirlenirim o yonumle semih cigdeme benzetirim
kendimi
Forumda bir insanın götü nasıl kalkabilir ki? Forum yahu, alıyorsun klavyeni yazıyorsun.@Keramettin TANRIVERDİ Aga dün bu duyumcuların mabadlarını kaldırıyorsunuz diyordun ya, bence onun hası forumda dolanıyor. Herifin son görülmelerine bakın, paso online. Herif bi mesaj atıyor, arkasından 50 kişi alıntılıyor ama milleti şeyine takıp cevap bile vermiyor.
Bu arkadaş forumda ilk kez duyum verdiği günlerde millete tek tek cevap veriyordu nerdeyse. Sonra da kendinize iyi bakın filan diyip çıkıyordu. Sanırım bu işin raconu bu. Takipçi kastıktan sonra iplememek.![]()
Bunu o herife sor renktaş. Ama cevap vereceğini sanmam.Forumda bir insanın götü nasıl kalkabilir ki? Forum yahu, alıyorsun klavyeni yazıyorsun.
Anti ırkçılık duyguların kabarmış gibi üstat
Ne kadar çok mention ve alıntı yapılırsa belki de o kadar çok orgazm oluyordur bu arkadaş. Bilemeyiz.@Keramettin TANRIVERDİ Aga dün bu duyumcuların mabadlarını kaldırıyorsunuz diyordun ya, bence onun hası forumda dolanıyor. Herifin son görülmelerine bakın, paso online. Herif bi mesaj atıyor, arkasından 50 kişi alıntılıyor, menşın atıyor ama milleti şeyine takıp cevap bile vermiyor.
Bu arkadaş forumda ilk kez duyum verdiği günlerde millete tek tek cevap veriyordu nerdeyse. Sonra da kendinize iyi bakın filan diyip çıkıyordu. Sanırım bu işin raconu bu. Takipçi kastıktan sonra iplememek.![]()
yemişsin
Coulibaly ismi duyuldu oyuncunun fiyatı arttı.Burda geçen bir duyum yazdı biri aldı tweet attı.Anlaşma olmadan isimlerin duyulmaması en iyisi..@Keramettin TANRIVERDİ Aga dün bu duyumcuların mabadlarını kaldırıyorsunuz diyordun ya, bence onun hası forumda dolanıyor. Herifin son görülmelerine bakın, paso online. Herif bi mesaj atıyor, arkasından 50 kişi alıntılıyor, menşın atıyor ama milleti şeyine takıp cevap bile vermiyor.