- 21 Ocak 2010
- 73.082
- 51.470
- 5.003
Bu herifin ciddi ciddi rodop olduğunu dusunuyorum.
Değil
Adama birkaç kez baya dalga geçerek kolpa çıkan duyumlarını yazdım engellemedi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu herifin ciddi ciddi rodop olduğunu dusunuyorum.
Tanzel tasanlar kim ?Tansel Taşanlar : Galatasaray'ın planı Belhanda'yı bonservisle satıp Giuliano ve bonservisli 6 numara almak.Okay da olabilir ama benim tahminim Moder-Coulibaly gibi Scout transferin geleceği yönünde..

Kazan Dairesi YouTube kanalı..Tanzel tasanlar kim ?
Herif en sonunda serbest kalıp gelecek gibionyekuru yedeğe düşmüş, 3 vakte bize gelebilir![]()
Fatih hoca gibi herkes sabretmez, bu sefer opsiyonu dusuk sekilde kirayalim yoksa gerek yokonyekuru yedeğe düşmüş, 3 vakte bize gelebilir![]()
Moder'i felan nasıl alacağız ki 7 m istiyorlardı sankiTansel Taşanlar : Galatasaray'ın planı Belhanda'yı bonservisle satıp Giuliano ve bonservisli 6 numara almak.Okay da olabilir ama benim tahminim Moder-Coulibaly gibi Scout transferin geleceği yönünde..
Lazyo-Lazio, ayrıca kafa yapıları aynı iki şehir ve klüp yapısı, yabancılık çekmez
Herif en sonunda serbest kalıp gelecek gibi
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kim ne derse desin biz bu adamı alacaktık.Bu para bize ilaç gibi gelirdi.
Lazio çift forvet oynuyor ve sanırım imobilin yanına aldılar.O sistemdede faydalı olur.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Moder demedi onun gibi birinin alınacağını tahmin ediyomuş..Moder'i felan nasıl alacağız ki 7 m istiyorlardı sanki
Katılıyorum geçen seneki kadroda çöpe dönerdi.Vedat bizde olsaydı en fazla 5-6 milyona satardık. Diagne>Vedat hal ortada
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Monaco tekrar vermez benceOnye'yi mutlaka almaliyiz