Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iddiada yine sonucunu bildigim maclara oynamadım.soceidad macina 1-1 biter diyip oynamiyorum mesela.beni dovun abi ya.6.hissim cok kuvvetli ama dogru kullanmiyorum ya

Marhaba

Etebo Reis'in partneri şekillendi mi?
Wilshere ve Pastore geldi mi?

tapatalk_1599993097156.webp

GSC Transfer İstihbarat Şefi

belhanda kötü tamam ama bazıları çok abartıyor,gereksiz gömüyor. Küfür olayı olmasa kalabilirdi.
küfürle alakası yok o bardağın taştığı nokta oldu adam beceriksiz şut çekemez,pas veremez,iyi yaptığı hiçbişey yok,kadıköyde boş kaleye atamadı arkasından kırmızı yedi şükür maçı kazandık bazı arkadaşlar trol sevdiği için yok kadıköyde galibiyet gören 10 numara falan kaynatıyolar berabere bile bitse ne olurdu acaba ona rağmen yendik diyorum başka bişey değil..
feghouli trabzon maçında malca bir kart gördü haklı olarak herkes sinirlendi,aynı şeyi bu beceriksiz de yaptı yine trabzon maçında feghouli hiç değilse yetenekli ve çok maç aldı bu külliyen zarar

YENİ HEDEF MUHAMED BESIC!

Galatasaray, orta saha transferi için aradığı ismi İngiltere Premier Lig'de bulundu. Sarı-kırmızılılar, Everton'da kariyerini sürdüren Muhamed Besic'i gündemine aldı.

İngiliz temsilcisinin Allan'ı transfer etmesinden sonra Everton'da gözden düşen Besic, teknik adam Carlo Ancelotti'nin planları arasında yer almıyor.
(a spor)

0x0-galatasaray-transferde-bombayi-patlatiyor-orta-sahaya-yildiz-isim-1599994905067.webp

Galatasaray, orta saha transferi için aradığı ismi İngiltere Premier Lig'de bulundu. Sarı-kırmızılılar, Everton'da kariyerini sürdüren Muhamed Besic'i gündemine aldı.

İngiliz temsilcisinin Allan'ı transfer etmesinden sonra Everton'da gözden düşen Besic, teknik adam Carlo Ancelotti'nin planları arasında yer almıyor.
(a spor)

Ekli dosyayı görüntüle 94085

bu da bi ara fena sakatlanmıstı da ondan sonra izlemedim hiç sağlam adamdı

Teknik Direktör Fatih Terim'in performansından memnun kalmadığı Belhanda'ya Katar ve bazı Avrupa kulüplerinin talip olması nedeniyle yönetim Faslı futbolcuyu satmanın planlarını kuruyor.

Belhanda'nın gitmesi durumunda yönetim Roma'da oynayan Arjantinli orta saha oyuncusu Javier Pastore'yi kiralamak için Roma'ya teklif yapmayı tasarladığı gelen bilgiler arasında..

(a spor)

çöp oğlu çöp yaşıyor mu hala

Evet katılmayan varsa son şans :)
38 oy saydık şimdilik. Oylama Saat 20 de bitiyor.
20200913_140450-COLLAGE.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt