- 4 Ağustos 2009
- 92.848
- 74.929
- 5.358
Biriniz de özgür beye julyanoyu sorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yo yer yerinden niye oynasın birader dolu mesaj istiyorsan seni başka bir yere alalım erdem kardeşimEn kıl olduğum şey bir konuşsam yer yerinden oynarBu kadar boş mesaj görmedim. Birşey söylüyorsa açıkla yoksa süs.
@Özgür AytenBiriniz de özgür beye julyanoyu sorsun.
kanitla olm neymis eski isimi
bu hafta basak haftaya fb. iste haftaya derken hangi maci kastettiHaftaya ikisiylede mi oynuyoruz?
Mevki belirtir misiniz özgür bey belhanda yerine ofansif orta saha gelir mi sizce?Ekim'e kadar sürmez, haftaya maçtan sonra gider. Sonra da 2 transfer açıklanır. Moderatorsun sanırım, yunus emre isimli arkadaşın bana olan ithamini kanıtlamasını rica ediyorum. Dün de artistlik yapmadım, biri laf attı, cevap vermedim ama ithamlara karsi müdahale etmenizi istiyorum. Sonra işin civki cikiyor. Ben sadece bildiklerimi paylaşan bir taraftarın, duyumcu da değilim, bilgi alabildigim tanıdığım var
musap bey benle zaman kaybetme işine bak özgür beye soru sorkanitla olm neymis eski isimi
sana daha da pas atmam git stoperden pas almusap bey benle zaman kaybetme işine bak özgür beye soru sor
bu hafta basak haftaya fb. iste haftaya derken hangi maci kastetti
SeneyeNe zaman Zapata gibi forvetimiz olacak acaba
abartma sendekanitlamazsa namerttir.