Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En kıl olduğum şey bir konuşsam yer yerinden oynar :) Bu kadar boş mesaj görmedim. Birşey söylüyorsa açıkla yoksa süs.
yo yer yerinden niye oynasın birader dolu mesaj istiyorsan seni başka bir yere alalım erdem kardeşim

ayruca sensin süs raporlandın

Ekim'e kadar sürmez, haftaya maçtan sonra gider. Sonra da 2 transfer açıklanır. Moderatorsun sanırım, yunus emre isimli arkadaşın bana olan ithamini kanıtlamasını rica ediyorum. Dün de artistlik yapmadım, biri laf attı, cevap vermedim ama ithamlara karsi müdahale etmenizi istiyorum. Sonra işin civki cikiyor. Ben sadece bildiklerimi paylaşan bir taraftarın, duyumcu da değilim, bilgi alabildigim tanıdığım var
Mevki belirtir misiniz özgür bey belhanda yerine ofansif orta saha gelir mi sizce?

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda gitsin beleşe gitse bile razıyım bir maç kıpırdadı diye yok gitmesinler vs vs adamın aldığı paraya 3 tane EmreK maaşı ödeniyor, zararın neresinden dönersen kardır, zaten duygusuz pezo kırmızı yiyor triplere giriyor, sahada avel avel dolaşıyor, düş artık yakamızdan arkadaş, şunun yerine 2 yıl Taylan oynasa adam 20€ luk topçuydu şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt