Hayatımın en kotu transfer donemi
fenerbahce gibi miAcaba bu forumdaki yorumları okuyup bir kulüp Galatasaray'dan oyuncu almaktan vazgeçmiş midir hiç?
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bari Hauge gerçek olsun be üstat.
Bir sene sözleşmesi kalmış.
Kulübünün rekor satışı 2.5 milyon euro.
rodop ank hiçbiri doğru düzgün birşey duymazken uğur nasıl öğreniyor 8m a topcu alacagımızı
fener alirsa yeni bir zeki riza sporel dogar
8 milyona kim var? Birisi daha once Moder'den daha iyisi var demisti. Kimdi o?Uğur Karakullukçu: "Galatasaray, Luyindama modeli transfer yapabilir (kiralık+opsiyon). Bu oyuncu scout ekibinin önerisiyle olacak. Polonya veya İskandinav ülkelerinden 8 milyon euro'ya bir orta saha alınabilir. Bu oyuncu Moder değil."
Dolaşıyor transfer sezonunun başından beri.Bu oyuncunun adını kim verdi? heralde 7-8 çekerler.
O duyumcular bize de neler yazıyorlar ama hiç biri gelmiyorTwitter'da Fbli bi duyumcu yazmış.Ze Luis yedek olarak geliyomuş..

Yalniz trabzon gazisehirden bile kotuydu.bjk de trabzon kadar kötüydü.
o pozisyon neydi ya hahah ciliboji bi anda ustumuze ustumuze gelmeye basladi noluyo lan dedim o anGazianteb kötü takım değil aslında şumudik çok açık oynattı. Cilobojinin dahi karşı karşıya pozisyona girebildiği garip bir anlayışı benimsiyorlar. Bizimkiler pres işini devam ettirebilirse futbol şöleni bir müddet daha devam eder. Sıkışırsak Diagne var zaten en büyük avantajımız forvet hattı. Bu sezon bolca geri dönüşlü maç izleyebiliriz.
Gazianteb kötü takım değil aslında şumudik çok açık oynattı. Cilobojinin dahi karşı karşıya pozisyona girebildiği garip bir anlayışı benimsiyorlar. Bizimkiler pres işini devam ettirebilirse futbol şöleni bir müddet daha devam eder. Sıkışırsak Diagne var zaten en büyük avantajımız forvet hattı. Bu sezon bolca geri dönüşlü maç izleyebiliriz.
Reddetti belki maaşı arttırınca fikri değişir ya da ağaoğluna rest çekiyolardır sorloth satılmazsa eskisi gibi olamaz her türlü verecekler leipzigin verdiği parayamilik gitmicem dedi renktaş daha geçen ddemedi mi
Bu manyak sumudica geçen sezon ilk maç fenere de böyle oynamıştı. Sonra herkes zaten feneri şampi ilan etmiştio pozisyon neydi ya hahah ciliboji bi anda ustumuze ustumuze gelmeye basladi noluyo lan dedim o an
ilginc bi oyun oynadilar![]()
rodop ank hiçbiri doğru düzgün birşey duymazken uğur nasıl öğreniyor 8m a topcu alacagımızı
Dogru diyosun,yorumuna gülücük koyanlara ben de bi tarafımla gülüyorum.gazisehir fena takim degil ama bikac takviye sartGazianteb kötü takım değil aslında şumudik çok açık oynattı. Cilobojinin dahi karşı karşıya pozisyona girebildiği garip bir anlayışı benimsiyorlar. Bizimkiler pres işini devam ettirebilirse futbol şöleni bir müddet daha devam eder. Sıkışırsak Diagne var zaten en büyük avantajımız forvet hattı. Bu sezon bolca geri dönüşlü maç izleyebiliriz.
Polonya liginde moderin takimi dışındakilerde degeri olan oyuncu yok oyle8 milyona kim var? Birisi daha once Moder'den daha iyisi var demisti. Kimdi o?