GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 131

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
737,6K
Sayfa
131/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şov yaptı demiyorum zaten öyle bir derdi yok..ama eskiden haberleri önceden yazardı duyum verirdi şimdi teyitci gibi birşey olmuş .. bence böyle yapacağına hiç yapmasın daha iyi insanların lüzumsuz beklentileri olmaz.
Bildiğim kadarıyla vazgeçti o işten geçen yıl, normalde her bilgiyi yazardı ama tepki aldı galiba ondan nadiren paylaşım yapıyordu en son.

jailson ve muricten 20 küsur para alacaklar jailson özellikle

bizim 1 oyuncumuza bile talip yok,koç cebinden para veriyor bu biliniyor ama onun dısında oyuncuları satabilecek iyi menajerlerle calısıyorlar muhtemelen

jailson ve muricten 20 küsur para alacaklar jailson özellikle

bizim 1 oyuncumuza bile talip yok,koç cebinden para veriyor bu biliniyor ama onun dısında oyuncuları satabilecek iyi menajerlerle calısıyorlar muhtemelen
İşin temeli maaş.

Ne Muriç ne de Jailson yüksek maaş almıyordur, o yüzden Jailson gibi adamları satmak kolay, Brezilyalı falan da olduğu için.

Muriqi Diagne'den fazla maaş alıyor diyorlar(2.5 milyon). Bir diğer konu ise Jailson bu performansla bizde olsaydı Albayrak tazminatsız kontrat feshi için uğraşıyordu.
Bence Jailsonu biz de satardık, 2-3e giderdi ama giderdi.

Muricin 2.5 aldığını sanmıyorum 300 bin euro alan adama o paraları vermezler. 1.5 falandır.

Bu herif iyi baya yaw
Tam epl orta sira takimina gidecek topcu

seneye minimum 8milyonu var.
Oturup sunu sormamiz lazim.
emre purple 8m
mathias jensen 5m
stanislav lobotka 5m
skov olsen 6m
Muhammed Kudüs 9m
mikkel damsgaard 6.5 m

herifler her sene hayallerimiz düşmeyecek oyuncuyu buluyor yetiştiriyor satıyor muazzam bir çark.
Nasıl bir nordsjaelland kadar olamiyoruz veya bu adamların gördüğü neyi göremiyoruz. Ben olayı birazda oyuncuya verilen şanstan yana olduğunu dusunuyorum oynatmazsan gelişmez.
Rezerv lig için basvumamisiz bile sorsan oyuncu yetistirecegiz

Bildiğim kadarıyla vazgeçti o işten geçen yıl, normalde her bilgiyi yazardı ama tepki aldı galiba ondan nadiren paylaşım yapıyordu en son.

Üstad benim adıma bitmiştir duyum muhabbeti kimseye haddinden fazla ilgi göstermeye gerek yok onu net anladım artık..biri açıklanacaksa zaten yıldırım gibi düşüyor haberi .bu muhabbette kalbini kirdiklarim olduysa lütfen kusuruma bakmasın milleti savunacağız diye saçma sapan diyaloglar oluyor.

Bu herif iyi baya yaw
Tam epl orta sira takimina gidecek topcu

Bizim bekler hareketli ve tempolu, onlara uzun paslar çıkarak bir orta sahaya ihtiyacımız var tam bu adam gibi. Bir de defansa gelip topla çıkmamızı sağlayacak. Bu arada ne kadar yeteneksizle bir arada oynuyormuş eleman yaw o kadar güzel pas verdi bir tane gol atamadılar :D

Yalnız 8 milyon bir genç oyuncu için bizim ölçulerimizde fazla.Bizim yamyam taraftar 2 maç kötu oynasa çöker o adamın uzerine.

bir iki mliyona yetersiz adamı alıp harikalar yaratmasını beklersek çökerler tabiki..
Burda herşey o gelecek oyuncuyu analiz eden adamda bitiyor.
bu yaşlarda bakıyorsun çok az oyuncudan o fiyatları istiyorlar..O oyuncularında tutmama riski daha az oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt