GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 133

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
737,7K
Sayfa
133/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
az kiclari sıkışsa veya takipçisi çıksa gustavo için de 10 milyonlar alacaklar. Onun için de mi Brezilya pasaportu var diyecegiz. Ben bizim icin satmak kısmında değilim nagatomodan ornek verdim adam burada istenmeyen oyuncuydu o yasta Fransaya gitti. Biz fesih edemedik. Keza su an babeli serbest bırak ayni parayı her türlü alır. Her şekilde bir İngiltere piyasası var ama biz zarar etmeden elden çıkartmıyoruz.

fenrbahce guiliano'yu ucuz mi oynatıyordu da rahat elden çıkarabildi.
Ayrıca gomisi o maaşa gore çok rahat bir şekilde etinden sütünden faydalanıp gönderdik.
Ben olayın menajer de bittiğini düşünüyorum. Sen bugün hem bir sirketin sahibi hem Galatasaray da yöneticilik hem de oyuncu satışıyla ayni anda ilgilenip kusursuz is yapamazsın. Oyuncuyu pazarlayarak olan da kandırarak olan da menajerler.
Fenerbahçe kapalı kutu olduğundan ne ödedikleri maaş ne verdikleri menajerlik ücretleri belli baskı yok.
Güney Amerika Portekiz futbolu hep menajer transferde kulüpten fazla kazanıyorlar ama sorun olmuyor bizim algimiz yanlış burada.
Yarin marcao için menajeri riola oldu 50 milyona satıldı 20 si menajerlik ücreti dense floryayi yakmakya gideriz.
Giulano Brezilya Milli takımına çağrılan adamdı yav. Araplara satarsın anca o maaşla zaten. Belhanda ile kıyaslıyorsan arada ciddi kariyer farkı oluyor sırf Brezilya Milli takımı olunca.

Şaibeli transferle, satılabilir oyuncu kavramını ayırmak lazım. Ben satılabilir oyuncudan bahsediyorum. Yüksek maaşlı oyuncu zor satılır; Fernando gibi Gomis gibi kaliteliyse satarsın illaki ama alacağın bonservis azalır

800e 1e oynayan adam ise hem satılmaya gönüllü olur hem de tok satıcıyı oynayabilirsn çünkü sana yükü yoktur.

Menajer fiyatı yükseltir ama Belhanda 5 alıyor Feg 5 alıyor bonuslarla, bunlara bonservis almak ölüm şu an. Hayır bakıyorum elde başka öyle satılabilir oyuncu da yok. Kılınç var bir potansiyel olarak satılabilir. Sakatlanmsa belki Akbaba olurdu bir de.

Antep maçını 90 dakika izleyebileceğim bir yer var mı beyler? Maçlarımızı 90 dakika olarak yükleyen vs.. 3 dakikalık özetlerden nefret ediyorum.

Giulano Brezilya Milli takımına çağrılan adamdı yav. Araplara satarsın anca o maaşla zaten. Belhanda ile kıyaslıyorsan arada ciddi kariyer farkı oluyor sırf Brezilya Milli takımı olunca.

Şaibeli transferle, satılabilir oyuncu kavramını ayırmak lazım. Ben satılabilir oyuncudan bahsediyorum. Yüksek maaşlı oyuncu zor satılır; Fernando gibi Gomis gibi kaliteliyse satarsın illaki ama alacağın bonservis azalır

800e 1e oynayan adam ise hem satılmaya gönüllü olur hem de tok satıcıyı oynayabilirsn çünkü sana yükü yoktur.

Menajer fiyatı yükseltir ama Belhanda 5 alıyor Feg 5 alıyor bonuslarla, bunlara bonservis almak ölüm şu an. Hayır bakıyorum elde başka öyle satılabilir oyuncu da yok. Kılınç var bir potansiyel olarak satılabilir. Sakatlanmsa belki Akbaba olurdu bir de.

belhanda 1.5 2 alsın bugün bile 8-9 kazanırdık

belhandanın piyasası düşündüğümüzden daha fazla avrupada

kesinlikle 2 ortasaha ve bir kanat lazım bize belhanda giderse

babel ve belhandea gitmeli 2 ortasaha ve 1 kanat lazım

bu ortasahalardan biri pasör diğeri ise top kapıcı olma

takım top kapamıyor bu yarın başımıza bela olur

Antep maçı hem yöneticiler hmede taraftarın çok gözünü boyadı.
Eğerki transfer olmazsa çok sıkıntı yaşarız.Öyle bir iki tanede yetmez.

geçen sende herkes burada müthiş kadro, şöyle kadro böyle kadro derken gene transferleri çorba yaptılar eksik yaptılar dedim..Sonuç ortada..Gene aynı hatalar yapılıyor.

Bizim geçen sen en büyük sorunumuz hız, tempo, bire birde etkili fark yaratcaak oyuncu olmaması falandı..Şimdi o konuda hiçbir değişiklik yok.

Cagneden falan en kotu bir 10 koparmamiz lazimdi bizim. Ne olursa olsun arap pazarından feghouli için de bi 6-7 bu rakamlar olması gerekiyordu varos mahallede 1 tekerlek kars kaşarı satmayı bekleyen bakkal gibi bekliyoruz. Yaptigimiz çok yanlis. Nasıl Kiev dursun gibi kerizi bulup belhandayi o serv anlamasıyla verdiyse bir yerlerde kesinlikle ikinci bi dursun vardır onu arayıp bulmak gerekiyor.

Cagneden falan en kotu bir 10 koparmamiz lazimdi bizim. Ne olursa olsun arap pazarından feghouli için de bi 6-7 bu rakamlar olması gerekiyordu varos mahallede 1 tekerlek kars kaşarı satmayı bekleyen bakkal gibi bekliyoruz. Yaptigimiz çok yanlis. Nasıl Kiev dursun gibi kerizi bulup belhandayi o serv anlamasıyla verdiyse bir yerlerde kesinlikle ikinci bi dursun vardır onu arayıp bulmak gerekiyor.
10 koparacaktık Arabistan'da soruşturma açtılar geçen yaz + Diagne gitmek istemedi.

Avrupa'da ŞL oynıcam dedi. Maaşı 1 olsaydı koşa koşa giderdi.

Yönetim basiretsiz ama elde öyle müthiş assetler yok. Fegh için de teklif geldi, gitmedi adam.

IMG_1957.webp

Söylentilerden heralde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ona okeyim zaten.

1.5 alsa kendi de gitmek isterdi temel kısım da burası.

5 veriyoruz 5, nerde verirler bu maaşı.

o parayı ve istanbulu ben de bırakıp gitmem yalan yok

bu arada ben tek ortasaha yetmez diyorum

top kapan 6 şart bu takım uzun süredir rakipten top çalamıyor

özellikle omar emre ve alınırsa tempolu 1 kanat da olursa top kapıp çıkmalar çok önemli olacak

tudorlu zamandaki fernando ve hatta tolga iyi yapıyordu bu işi keza ndiaye de öyle

Anderlecht Doumbia’yi geri almak istedi, ama oyuncu Galatasaray’ı seçti.

Anderlecht ve Brugge takımı Lizbon’da oynayan 22 yaşında ki Doumbia’yı almak için harekete geçti. Oyuncu, kulübünün yüzde 40% indirim talebini kabul etmemişti. Doumbia, Galatasaray kulübünü seçti. Galatasaray, oyuncuyu 1 yıl kulübünden kiralamak üzere.
Tam aradığımız oyuncu uygun bir opsiyon da koydurabilirsek mükemmel olur.

belhanda 1.5 2 alsın bugün bile 8-9 kazanırdık

belhandanın piyasası düşündüğümüzden daha fazla avrupada
Bugün 8-9 kazanacaksak 8 ay sözleşmesi kalmis belhandaya alacağı maximum imzaparasi olan 3 milyonu nakit verelim 5 milyon kar edelim o halde. Adamın kankasi ya serbest ya 1 sene kalır diyor. avrupa ya falan gitmez o aç gözlülükle arabistan yapacak gibi. Avrupa da 700 binde fazla net maas alma ihtimali yok belhandanin, yine de tutarsız olmuyor mu adamın banko 1 milyon euro artı geliri olacakken niye hem konum değiştirsin hem de maaşı azalsin.
Mantıksiz gelmiyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt