GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 134

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
737,7K
Sayfa
134/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün 8-9 kazanacaksak 8 ay sözleşmesi kalmis belhandaya alacağı maximum imzaparasi olan 3 milyonu nakit verelim 5 milyon kar edelim o halde. Adamın kankasi ya serbest ya 1 sene kalır diyor. avrupa ya falan gitmez o aç gözlülükle arabistan yapacak gibi. Avrupa da 700 binde fazla net maas alma ihtimali yok belhandanin, yine de tutarsız olmuyor mu adamın banko 1 milyon euro artı geliri olacakken niye hem konum değiştirsin hem de maaşı azalsin.
Mantıksiz gelmiyor mu?

renktaş tam anlayamadım ama sanki tam olmsa da yakın şeyler söylemiş gibiyiz

açgözlü diyemeyiz zira sen de olsan 4-5 milyonu bırakıp 1 milyona bir yere gitmesin adama sadece rasyonel diyebiliriz

benim demek istediğim bu adam bizden 4-5 değil de 1.5 kazansaydı sözleşmesine 1 sene kalsa bile bir yerlerden o civarda teklif alıp kendi de gitmek isterdi

fransada bugün bile isteyen 5 takım çıkar belhandayı ama ücret sıkıntılı işte

2020
1600070713702.webp

2025

1600070758067.webp

Doumbia video izleyip gömenler çıkmış yine. Coulibaly'de de berbat bir video vardı aynı hataya düşüyoruz.

Video çok bir şey anlatmıyor ama topu aldığı anda çok rahat döndüğünü fark ettim. Beli hızlı dönüyor. Çok önemli bir özellik. Okay vb. diğer defansif orta sahalarda kolay kolay bulamayız. Benim için tek soru işareti, sezonun ilk yarısında düzenli 11 oyuncusuyken kötü sonuçlar sonrası kesik yemesi.

Artik su oyuncu cop, bu cop, bu ise yaramaz, cidde analiz etmeden birakalim. ( Oyuncu harbiden copse birsey demiyorum )

Melo, Italyada yilin bidonu secilip, burda efsane performans gosterdi.
Atiba, Psv'de dogru durust kadro girmiyen adam nerdeyse 8jk efsanesi olacak.

daha cok ornekler var.

Bu Doumbia bizim aradigimiz oyuncumu? soru orada

Sert
top kapabilen
rabini bezdiren

bir 6 lazim

Elbette videoya göre karar vermeyelim ama bir adam skills videosunda tek bir topu bile temiz kontrol edemez mi yani. Oyuncu videolarından gördüğüm en savruk oyuncu olabilir Doumbia. Umarım yalan haberdir, hele bizdeki gibi ileride tek pas oynamaya çalışan bir takımda top buna geldiği an oyun durur.

Artik su oyuncu cop, bu cop, bu ise yaramaz, cidde analiz etmeden birakalim. ( Oyuncu harbiden copse birsey demiyorum )

Melo, Italyada yilin bidonu secilip, burda efsane performans gosterdi.
Atiba, Psv'de dogru durust kadro girmiyen adam nerdeyse 8jk efsanesi olacak.

daha cok ornekler var.

Bu Doumbia bizim aradigimiz oyuncumu? soru orada

Sert
top kapabilen
rabini bezdiren

bir 6 lazim

Melo Brezilya milli takım formasını 22 kere giymiş, 2 de golü var. Piyasada konuşulan adamlarla kıyaslamak doğru olmaz. Melo için kariyeri nedeniyle riske girilebilirdi. Ama 22-25 yaşlarında oynadığı takımda vasat olan ve kariyeri alt sınıf takımlardan öteye geçmemiş oyuncular için risk alınmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri