GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 136

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
737,7K
Sayfa
136/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada 24 saat genç adam alınsın denensin bir şey kaybetmeyiz yazılıyor. Böyle oyuncuların ismi çıkıncada çöp bu deniliyor:) bu yaştaki oyuncuların teknik veya olmuş halleri 15-20 den başlıyor zaten. Brumaya da çöp deniliyordu burada sonra 25 den aşağı satan şerefsizdir yazıldı. tellesi de beğenmiyorduk şuan 30m verilsede payımızı alsak deniliyor. vs vs vs ..

Artik su oyuncu cop, bu cop, bu ise yaramaz, cidde analiz etmeden birakalim. ( Oyuncu harbiden copse birsey demiyorum )

Melo, Italyada yilin bidonu secilip, burda efsane performans gosterdi.
Atiba, Psv'de dogru durust kadro girmiyen adam nerdeyse 8jk efsanesi olacak.

daha cok ornekler var.

Bu Doumbia bizim aradigimiz oyuncumu? soru orada

Sert
top kapabilen
rabini bezdiren

bir 6 lazim
Atiba PSV'de full oynuyordu ne kadroya girememesi

Maaştı orada problem ki Antalyaspor almak üzereyken aldı Bjk.

Okay'ı bahadır izlemiyorum ayağı kötü değildi diye aklımda kalmış , Doumbia'ya gelirsek opsiyon minimum tutulup alınabilir. Ancak Belhanda beni şaşırttı yani gerçekten fena oynamadı ve tempo kattı, zaten 6 numara şart Belhanda giderse bir ortasaha daha gerekli çift yönlü diye düşünüyorum. Yani bir değil iki takviye. Ah şu Poznan salsaydı Yakup - Kamil paketini bize çok iyi olacaktı.

Okay
Jakub Etebo
​
Çok diri olurdu ortasahamız aynı zamanda bence kısır da kalmazdı.

Okay'ı bahadır izlemiyorum ayağı kötü değildi diye aklımda kalmış , Doumbia'ya gelirsek opsiyon minimum tutulup alınabilir. Ancak Belhanda beni şaşırttı yani gerçekten fena oynamadı ve tempo kattı, zaten 6 numara şart Belhanda giderse bir ortasaha daha gerekli çift yönlü diye düşünüyorum. Yani bir değil iki takviye. Ah şu Poznan salsaydı Yakup - Kamil paketini bize çok iyi olacaktı.

Okay
Jakub Etebo
​
Çok diri olurdu ortasahamız aynı zamanda bence kısır da kalmazdı.

diri olmasina diri olurda, skor katkisi bu ucluden pek yuksek degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt