GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 143

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
737,7K
Sayfa
143/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence geçen yılki durum farklıydı ilk defa beraber oynayan 10 kişiyi toplamış gibilerdi geçen yıl.

Bu sene daha terli toplular ama takım boyunu çok kısalttıklarından pas yapan takımları durduramadıkları anda ciddi açık veriyorlar.

Fb maçına 3 penaltı verilmişti o da var.

2 penaltı gol olmuş o maçta birini kaçırmış fener yanlış görmediysem

o maçın istatistiklerine baktım geçen gün ben. istatistik olarak da fenerbahçe ezmiş antebi.

2 maçın istatistiklerini karşılaştır. antepte değişen pek bir şey olmadığını görceksin knk

Bu adam kayseride de böyleydi.

6 numaraya Amadou gibi fizik gucu yuksek, havadan iyi ve sert oynayan oyuncu lazim. Boylece defansif olarak butun yuk Luyi ve Marcao’ya binmez.

2 penaltı gol olmuş o maçta birini kaçırmış fener yanlış görmediysem

o maçın istatistiklerine baktım geçen gün ben. istatistik olarak da fenerbahçe ezmiş antebi.

2 maçın istatistiklerini karşılaştır. antepte değişen pek bir şey olmadığını görceksin knk

Bu adam kayseride de böyleydi.
Biliyorum da fizik takımı bunlar Maxim dışında. Yani erken gol yemeseler maç 60-70e gitse yenemezsin kolay kolay.

Kayode büyük kayıp ama, ligin bug'ı gibi o adam.

Doumbia 22 yaşında.

O kadar beğenmiyorlarsa 2 m euro satın alma opsiyonuyla kiralasınlar.

Benim mantığıma göre bizim takımın hedefi nedir.Her kulvarda şampiyonluk.O zaman ona göre kadro kuracaksın arkadaş.
Orta sahayı net adamlarla kurarsın.Dumbiayıda 2 milyon opsiyonlu dediğin gibi beğenmiyorsanız kiralasınlar..Çokda güzel alternatif olur.Gelişimine bakılır.
Ama hiç adam almayıp bu adamı direk kadroya yazıp müthiş katkı beklersin ondan sonrada adamı çöp edersin.

Benim mantığıma göre bizim takımın hedefi nedir.Her kulvarda şampiyonluk.O zaman ona göre kadro kuracaksın arkadaş.
Orta sahayı net adamlarla kurarsın.Dumbiayıda 2 milyon opsiyonlu dediğin gibi beğenmiyorsanız kiralasınlar..Çokda güzel alternatif olur.Gelişimine bakılır.
Ama hiç adam almayıp bu adamı direk kadroya yazıp müthiş katkı beklersin ondan sonrada adamı çöp edersin.
Evet o açıdan Etebo yanlış bir hamle oldu. Sağlam bir adam alıp yanına satın alma opsiyonu düşük, potansiyelli bir genç alsak daha iyi olurdu.

Doumbia nete yakın sayılır. Sporting oynattı geçen sene.

Belhandayi geçen maçta beğenen arkadaşlara şaşırıyorum .Adam o kadar kotu oynamis ki takım iyi oynayınca oda bundan faydalanıyor iyi gibi gözüküyor .Bu antep maçında iyi bir oyincu olsa onun yerinde iki gol atardı iki üç de attirirdi.İddia ediyorum emre çolak gelsin daha iyi oynar belhanda dan taraftar istemiyor işte

Benim için ilk yirmi dakikadaki pasları ve hatalı tercihleri yetmiştir.O gaziantepe karşı iyi oynamayan yoktu.O maçta iki,üç hareket yaptı diye güzel oluyor işte.

Doumbia liginde geçen sene , maç başına tüm paremetrelerde (ofansif , defansif , pas) lig ortalamasının altında kalmış.
Bekleneni verememiş.

Belhanda bikaç maç iyi oynayacak sonra kaldığı belli olunca yine bizi çıldırtacak inşallah şu adamı satabiliriz Feghouli de inşallah eski iyi güzel günlerine devam eder Arda ile beraber. Belhanda bizi bu sene çıldırtır .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt