GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 144

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
737,8K
Sayfa
144/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genç yaşta olmasına rağmen düşüşte demek ki. Böyle oyuncuları uygun maliyetle almak lazım işte. Eksik olan şeyi sende tamamlarsa 15-20 milyonluk oyuncun olur bir anda. Ama şu haline 8 verirsek elde patlaması daha olası.

Doumbia liginde geçen sene , maç başına tüm paremetrelerde (ofansif , defansif , pas) lig ortalamasının altında kalmış.
Bekleneni verememiş.

Biliyorum da fizik takımı bunlar Maxim dışında. Yani erken gol yemeseler maç 60-70e gitse yenemezsin kolay kolay.

Kayode büyük kayıp ama, ligin bug'ı gibi o adam.

Dalga geçenler olacaktır ama Onyekuru yerine isterim ben Kayode'yi. Oyun anlayışı direkt Fatih Hoca'ya uyum sağlar. Kanatta kullanabiliriz. Forvet arkasında kullanabiliriz. Özellikle derbilerde çok can yakar bence.

Neyse size bir soru. Verilen cevaplar beni şaşırttı, bakalım buradan ne çıkacak.

40 ₺ vererek satın aldığınız bir kalemi, 50 ₺' ye sattınız. Sattığınız kalemi 60 ₺ vererek geri alıp, 70 ₺' ye sattınız.

Kar / zarar durumunuz nedir ?

Neyse size bir soru. Verilen cevaplar beni şaşırttı, bakalım buradan ne çıkacak.

40 ₺ vererek satın aldığınız bir kalemi, 50 ₺' ye sattınız. Sattığınız kalemi 60 ₺ vererek geri alıp, 70 ₺' ye sattınız.

Kar / zarar durumunuz nedir ?

20 tl kar değil mi

benim mat kötüdür büyük ihtimalle yanlıştır da :D

doumbia ile ilgili yabancı basında cıkan tek haber yok.niye bu kadar takılı kadlınız anlamıyorum.ugurun dedigi ismi bulmaya calısın su luyindama formullu olanı.doumbia falan gelmez

Biz her sene sampiyonluga oynamaliyiz o yuzden böyle genc oyuncular alip deneme riskine girmek istemiyorkar ki haklilar, ozan kabagi hatirla 2-3 transfer yaptirdi diye yemedigi laf kalmadi.. bizde sabir yok. Ekonomin iyi olsa al kirala derdim ama ekonomide yok o futbol aklida yok malesef

Nordsjaelland dedigin takim orta sira takimi, adamlar buluyor, parlatip satiyor para kazanmaya bakiyor, şampiyonluk gibi bi derdi olduklarini sanmiyorum..

Adamlar o oyuncuları bulmak için belkide kaç tane deneme yapıyor.Kolay değil o işler.Biz yapabilirmiyiz o kadar deneme..

Eh3v2udWoAEWWKJ

2 penaltı gol olmuş o maçta birini kaçırmış fener yanlış görmediysem

o maçın istatistiklerine baktım geçen gün ben. istatistik olarak da fenerbahçe ezmiş antebi.

2 maçın istatistiklerini karşılaştır. antepte değişen pek bir şey olmadığını görceksin knk

Bu adam kayseride de böyleydi.
yahu gecen sezon yeni aldıkları 10 kişiyle + bu 10 kişiyi 3-5-2 gibi inanılmaz riskli bi sistemle cıkarttıtılar kadıkoyde maça.üstelik o maç 20-25 dkda 3 penaltı ile bitti zaten.dk 25te maç 3-0dı.alakası yok o gazisehiirn bizim mactaki gazisehirle.yanlıs kıyas tamamen

20 tl kar değil mi

benim mat kötüdür büyük ihtimalle yanlıştır da :D
0 kar/zarar admirim
Esnaf ağzı ile hareket olsun para dönsün işi bu.

Kar zarar yok bence.
40'a alıp 70'e satıyorsun sonuçta 30 lira kar
Başka tahmin var mı? Yoksa açıklıcam birazdan ama burası da şaşırttı diyebilirim şimdiden :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri