Barbaros Kaplan
10 Numara!
Saracchi masa tenisinde bile karşılayamamış.
imkansizDüşünsenize Türk Telekom Arena'dayız Galatasaray lige 2'de 2 ile başlamış Avrupa'da Neftçi'yi yenmiş sonra Hajduk Split'i vura kıra ezerek geçmiş sıra gelmiş Fenerbahçe'ye maç başladı Fenerbahçe'nin yeni transferi Cavani 10. dakikada golü bulmuş Fenerbahçe 1-0 önde ardından penaltı oluyor ve Falcao durumu 1-1'e getiriyor arından Fenerbahçe Hulk ile durumu 1-2'ye getiriyor bu sefer Lemos hata yapıyor kazanılan topla Emre Kılınç durumu 73. dakikada 2-2'ye getiriyor dakikalar 89'u gösterirken oradan bir adam beliriveriyor Belhanda 3-4 kişiyi çalımlayıp muazzam bir şutla 92. dakikada skoru 3-2 yapıp formasını Messi gibi çıkarıyor ardından formasını çıkardığı an Heykele dönüştürülüp Florya Metin Oktay tesislerine dikiliyor.
belhandayı almamışlar diye kıskanmış
1. Vay be Ben bile Edit sayısına şaşırdım, lakin o matematik formülü kanımca, 100% emin olmasam da, baştan yazdımı düşünüyorum.Direk matematik olarak yaz, bu kadar tavaya gerek yok
Direk matematik olarak yaz, bu kadar tavaya gerek yok
niye 36 kere edit yapıyon bu kadar tatava gerk yok diyip:crushed:
Ekli dosyayı görüntüle 94230
Ekli dosyayı görüntüle 94231
Ekli dosyayı görüntüle 94232
Ekli dosyayı görüntüle 94233
ben bunu niye sonuna kadar okudum lanDüşünsenize Türk Telekom Arena'dayız Galatasaray lige 2'de 2 ile başlamış Avrupa'da Neftçi'yi yenmiş sonra Hajduk Split'i vura kıra ezerek geçmiş sıra gelmiş Fenerbahçe'ye maç başladı Fenerbahçe'nin yeni transferi Cavani 10. dakikada golü bulmuş Fenerbahçe 1-0 önde ardından penaltı oluyor ve Falcao durumu 1-1'e getiriyor arından Fenerbahçe Hulk ile durumu 1-2'ye getiriyor bu sefer Lemos hata yapıyor kazanılan topla Emre Kılınç durumu 73. dakikada 2-2'ye getiriyor dakikalar 89'u gösterirken oradan bir adam beliriveriyor Belhanda 3-4 kişiyi çalımlayıp muazzam bir şutla 92. dakikada skoru 3-2 yapıp formasını Messi gibi çıkarıyor ardından formasını çıkardığı an Heykele dönüştürülüp Florya Metin Oktay tesislerine dikiliyor.

Düşünsenize Türk Telekom Arena'dayız Galatasaray lige 2'de 2 ile başlamış Avrupa'da Neftçi'yi yenmiş sonra Hajduk Split'i vura kıra ezerek geçmiş sıra gelmiş Fenerbahçe'ye maç başladı Fenerbahçe'nin yeni transferi Cavani 10. dakikada golü bulmuş Fenerbahçe 1-0 önde ardından penaltı oluyor ve Falcao durumu 1-1'e getiriyor arından Fenerbahçe Hulk ile durumu 1-2'ye getiriyor bu sefer Lemos hata yapıyor kazanılan topla Emre Kılınç durumu 73. dakikada 2-2'ye getiriyor dakikalar 89'u gösterirken oradan bir adam beliriveriyor Belhanda 3-4 kişiyi çalımlayıp muazzam bir şutla 92. dakikada skoru 3-2 yapıp formasını Messi gibi çıkarıyor ardından formasını çıkardığı an Heykele dönüştürülüp Florya Metin Oktay tesislerine dikiliyor.

Düşünsenize Türk Telekom Arena'dayız Galatasaray lige 2'de 2 ile başlamış Avrupa'da Neftçi'yi yenmiş sonra Hajduk Split'i vura kıra ezerek geçmiş sıra gelmiş Fenerbahçe'ye maç başladı Fenerbahçe'nin yeni transferi Cavani 10. dakikada golü bulmuş Fenerbahçe 1-0 önde ardından penaltı oluyor ve Falcao durumu 1-1'e getiriyor arından Fenerbahçe Hulk ile durumu 1-2'ye getiriyor bu sefer Lemos hata yapıyor kazanılan topla Emre Kılınç durumu 73. dakikada 2-2'ye getiriyor dakikalar 89'u gösterirken oradan bir adam beliriveriyor Belhanda 3-4 kişiyi çalımlayıp muazzam bir şutla 92. dakikada skoru 3-2 yapıp formasını Messi gibi çıkarıyor ardından formasını çıkardığı an Heykele dönüştürülüp Florya Metin Oktay tesislerine dikiliyor.
Eleştiri yapınca karizmatik oluyorlartakım 1 aydır idman yapıyor ayak tenisi ilk defa ortaya çıktı ama çeşitli mallara da gün doğdu şimdi ayak tenisi fln diye antreman metodlarından falan çok anlıyormuş gibi ahkam kesebilirsiniz
1. Vay be Ben bile Edit sayısına şaşırdım, lakin o matematik formülü kanımca, 100% emin olmasam da, baştan yazdımı düşünüyorum.
Editler daha çok etrafındaki elementler idi. Zaten kafadan "0 Edit" ile yapılıyor bu "matematik olarak düşünmeyi"
Alma = "-" oluyor / Satma = "+" oluyor Sayıları ekledin vakit formül bitmiş oluyor.
Kafada toplayıp, daha kısa: [10+10=+20]
2. Eyvallah, elbette biraz daha neutral ve diplomatik bir şekilde yazabilirdim, kimseyi incitmek istemedim matematik bilgisinden dolayı. Burda beraberce şakalaşmak niyetimiz. Süper Mod olarak sana sununal bu hassas Edit teknik imkanları ve bilgilerini kamuoyuna izinsiz duyurdunu hayretle izledim. Bel altı foul Vuruşu olsa da, iyi bir kontra verdin
GSC Transfer İstihbarat Şefi
Sanki olay üstüme kaldı gibi hissettim.İyiki senin elinde değil Galatasarayin kaderi 11 tane bedevi alıp oynatirdin .Onlarında mevkisi belli olmazdı sut çekmeyi bilmezdi her maç kırmızı kart görecek mi korkusu olurdu 3-4 milyon alıp taraftara küfür ederdi .eger bi camianin kaderi ugur karacanin elinde ise
ugur karacanin dedigi yapilmali ustat
İyiki senin elinde değil Galatasarayin kaderi 11 tane bedevi alıp oynatirdin .Onlarında mevkisi belli olmazdı sut çekmeyi bilmezdi her maç kırmızı kart görecek mi korkusu olurdu 3-4 milyon alıp taraftara küfür ederdi .
Tisserand aslında tam bizim kriterlere uygun oyuncuymuş.
Son 3 yıl oynadığı ortalama 18 maç oynamış; genel olarak ya sakat ya kadroda yok..
Ne bu Can (Karabacak ile Esmer)'in rüyası mıdakikalar 89'u gösterirken oradan bir adam beliriveriyor Belhanda 3-4 kişiyi çalımlayıp muazzam bir şutla 92. dakikada skoru 3-2 yapıp formasını Messi gibi çıkarıyor ardından formasını çıkardığı an Heykele dönüştürülüp Florya Metin Oktay tesislerine dikiliyor.