GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 158

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
737,9K
Sayfa
158/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşünsenize Türk Telekom Arena'dayız Galatasaray lige 2'de 2 ile başlamış Avrupa'da Neftçi'yi yenmiş sonra Hajduk Split'i vura kıra ezerek geçmiş sıra gelmiş Fenerbahçe'ye maç başladı Fenerbahçe'nin yeni transferi Cavani 10. dakikada golü bulmuş Fenerbahçe 1-0 önde ardından penaltı oluyor ve Falcao durumu 1-1'e getiriyor arından Fenerbahçe Hulk ile durumu 1-2'ye getiriyor bu sefer Lemos hata yapıyor kazanılan topla Emre Kılınç durumu 73. dakikada 2-2'ye getiriyor dakikalar 89'u gösterirken oradan bir adam beliriveriyor Belhanda 3-4 kişiyi çalımlayıp muazzam bir şutla 92. dakikada skoru 3-2 yapıp formasını Messi gibi çıkarıyor ardından formasını çıkardığı an Heykele dönüştürülüp Florya Metin Oktay tesislerine dikiliyor.
imkansiz
cavani ve hulku alamazlar
:P

Direk matematik olarak yaz, bu kadar tavaya gerek yok

niye 36 kere edit yapıyon bu kadar tatava gerk yok diyip :crushed:

Ekli dosyayı görüntüle 94230

Ekli dosyayı görüntüle 94231

Ekli dosyayı görüntüle 94232

Ekli dosyayı görüntüle 94233
1. Vay be Ben bile Edit sayısına şaşırdım, lakin o matematik formülü kanımca, 100% emin olmasam da, baştan yazdımı düşünüyorum.
Editler daha çok etrafındaki elementler idi. Zaten kafadan "0 Edit" ile yapılıyor bu "matematik olarak düşünmeyi"

Alma = "-" oluyor / Satma = "+" oluyor Sayıları ekledin vakit formül bitmiş oluyor.
Kafada toplayıp, daha kısa: [10+10=+20]

2. Eyvallah, elbette biraz daha neutral ve diplomatik bir şekilde yazabilirdim, kimseyi incitmek istemedim matematik bilgisinden dolayı. Burda beraberce şakalaşmak niyetimiz. Süper Mod olarak sana sununal bu hassas Edit teknik imkanları ve bilgilerini kamuoyuna izinsiz duyurdunu hayretle izledim. Bel altı foul Vuruşu olsa da, iyi bir kontra verdin :)

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Düşünsenize Türk Telekom Arena'dayız Galatasaray lige 2'de 2 ile başlamış Avrupa'da Neftçi'yi yenmiş sonra Hajduk Split'i vura kıra ezerek geçmiş sıra gelmiş Fenerbahçe'ye maç başladı Fenerbahçe'nin yeni transferi Cavani 10. dakikada golü bulmuş Fenerbahçe 1-0 önde ardından penaltı oluyor ve Falcao durumu 1-1'e getiriyor arından Fenerbahçe Hulk ile durumu 1-2'ye getiriyor bu sefer Lemos hata yapıyor kazanılan topla Emre Kılınç durumu 73. dakikada 2-2'ye getiriyor dakikalar 89'u gösterirken oradan bir adam beliriveriyor Belhanda 3-4 kişiyi çalımlayıp muazzam bir şutla 92. dakikada skoru 3-2 yapıp formasını Messi gibi çıkarıyor ardından formasını çıkardığı an Heykele dönüştürülüp Florya Metin Oktay tesislerine dikiliyor.
ben bunu niye sonuna kadar okudum lan :asd:

R2fZTFVP_400x400.webp

1. Vay be Ben bile Edit sayısına şaşırdım, lakin o matematik formülü kanımca, 100% emin olmasam da, baştan yazdımı düşünüyorum.
Editler daha çok etrafındaki elementler idi. Zaten kafadan "0 Edit" ile yapılıyor bu "matematik olarak düşünmeyi"

Alma = "-" oluyor / Satma = "+" oluyor Sayıları ekledin vakit formül bitmiş oluyor.
Kafada toplayıp, daha kısa: [10+10=+20]

2. Eyvallah, elbette biraz daha neutral ve diplomatik bir şekilde yazabilirdim, kimseyi incitmek istemedim matematik bilgisinden dolayı. Burda beraberce şakalaşmak niyetimiz. Süper Mod olarak sana sununal bu hassas Edit teknik imkanları ve bilgilerini kamuoyuna izinsiz duyurdunu hayretle izledim. Bel altı foul Vuruşu olsa da, iyi bir kontra verdin :)

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Arif bu arada ben çok cevap verdim yazdıklarına ama bu kadar basit bir şey içinde mesajı raporlamam yani.

Benden bilinmesin diye yazmak istedim. :hat: Sanki olay üstüme kaldı gibi hissettim.

eger bi camianin kaderi ugur karacanin elinde ise
ugur karacanin dedigi yapilmali ustat
İyiki senin elinde değil Galatasarayin kaderi 11 tane bedevi alıp oynatirdin .Onlarında mevkisi belli olmazdı sut çekmeyi bilmezdi her maç kırmızı kart görecek mi korkusu olurdu 3-4 milyon alıp taraftara küfür ederdi .

dakikalar 89'u gösterirken oradan bir adam beliriveriyor Belhanda 3-4 kişiyi çalımlayıp muazzam bir şutla 92. dakikada skoru 3-2 yapıp formasını Messi gibi çıkarıyor ardından formasını çıkardığı an Heykele dönüştürülüp Florya Metin Oktay tesislerine dikiliyor.
Ne bu Can (Karabacak ile Esmer)'in rüyası mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri