GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 162

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
737,9K
Sayfa
162/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omar elabdellaoui

• 258
    bahsedilen menajer ücreti dahil toplam maliyeti, ahmet çalık'ın toplam maliyeti ile neredeyse aynıdır. gençlerbirliğine 2,5 milyon euro bonservis ödeyince sıkıntı yok ama menajere 2 milyon euro (ki çoğunluğu imza parası) komisyon ödeyince ooouuuuvv.
    "6,5 milyon euro sağ bek için çok, aslında bizim ödememiz gereken rakam daha az olmalı" diyeni anlarım ama sadece bonservisi 5 edecek adamı 6,5 milyon euro maliyetle bitirmek çok iyi bence...

-gurrpegi
28 yasindaki bek'e adama 6.5m euro para verilip aliniyor ffp bitse ne olur yine ceza yeriz 6.5 euroluk adam mi bu ahaha:D

Bence hoca isin sadece defansif yonuyle ilgilenen bir oyuncu ariyor, bakiniz Okay da oyle bir oyuncu cunku ama olmadi.
Bir gazeteci sordu, Terim kızdı.
"Defansif orta saha oyuncu" terimine...

Bence Terim B2B istiyor.
Ama Okay da çakılı #6 ona takılmadım değil.

Herhalde Okay olmayınca, ve Taylan'ı da 6'da beğenince çift yönlü B2B'e karar değişti hoca.

Dak 2.00 itibaren

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Bir gazeteci sordu, Terim kızdı.
"Defansif orta saha oyuncu" terimine...

Bence Terim B2B istiyor.
Ama Okay da çakılı #6 ona takılmadım değil.

Dak 2.00 itibaren

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Biliyorum izledim basin toplantisini, bende cikan haberlere gore yorum yaptim eger tabi ki bu isimlerle gercekten ilgileniyorsak. Belki balon haberdir.

Sporting'den genç ve yetenekli oyuncu alabileceğimize gerçekten inanan var mı?

Ya oyuncu o kadar yetenekli değildir yada haber yalandır.
önümüzde merih örneği var en yakın

sporting 3.5 opsiyon koydu alanya opsiyonu kullandı aldı sattı hemen sassouloya. merih kötü bi oyuncu mu? bunun gibi çok vardır sportingde altyapı olarak güçlü bi takım.

ezbere yorum yapmayalım lütfen.

önümüzde merih örneği var en yakın

sporting 3.5 opsiyon koydu alanya opsiyonu kullandı aldı sattı hemen sassouloya. merih kötü bi oyuncu mu? bunun gibi çok vardır sportingde altyapı olarak güçlü bi takım.

ezbere yorum yapmayalım lütfen.
Sportingde vardır da yeteneklisini biz alamayız diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri