Okay yapma evladim
Celta Vigo kulüp binasında ufak çaplı yangın çıktı.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
emre morun malca davranışlarına celtalılar topluca ateş püskürtmüş olmalı
Okay yapma evladim
Celta Vigo kulüp binasında ufak çaplı yangın çıktı.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
derin araştırmalarım sonucu fenerbahçe de bu haftayı bay geçmişkutlu doğum haftası mı bu hafta abi niye oynamadı konya
![]()
...
...
...
ha?
Tapatalk uygulamasını kullan istersen, sorunsuzAllah aşkına mobil tarayıcıyla girdiğimizde şu forumun klavye sorununu düzeltin ya. Tam mesaj yazıyoruz kendi kendine kapanıyor ekran abidik kubidik yerlere tıklıyor
Ya ben mi yalnış görüyorum. Bu nasıl iş ya? 21 takimli lig yapinca olacağı bu işte. Hatay maçı ile ilk futbol haftası bitiyor. Benim konyalı hemşerilerim yatmışlar
kutlu doğum haftası mı bu hafta abi niye oynamadı konya
![]()
O zenci ve polonyali kardeslerimiz ozaman.belhanda ve linnes gidiyor....... kanat ve orta saha geliyor
Nzonzi tarziokayın aradığımız tarzda adam olmadığını düşünen bir ben miyim beyler
bu adam çok statik değil mi ben mi yanlış anımsattırıyorum
okayın aradığımız tarzda adam olmadığını düşünen bir ben miyim beyler
bu adam çok statik değil mi ben mi yanlış anımsattırıyorum
Polonyaliymis. Kumasi iyi gibiLinnes gidiyorsa bir bek sart degil mi? Yada Dorukhan geliyor ve o sag beklik yaparmi düsünüyorlar?
O zenci ve polonyali kardeslerimiz ozaman.
Polonyali is yapar Doumbiada kararsizim
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Ünsal Vardar kenyali 1 yurttas olarak ne diyorsun bu durumaYa ben mi yalnış görüyorum. Bu nasıl iş ya? 21 takimli lig yapinca olacağı bu işte. Hatay maçı ile ilk futbol haftası bitiyor. Benim konyalı hemşerilerim yatmışlar