GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 178

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
738K
Sayfa
178/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okayın aradığımız tarzda adam olmadığını düşünen bir ben miyim beyler

bu adam çok statik değil mi ben mi yanlış anımsattırıyorum

Okay Çok statik değildi hatırladığım ama ben yine de o tarz adam istemem.Ha oraya okayı alıyorsan diğer iki 8 numaran hareketli ve tempolu olmak zorunda.Bilmiyorum hoca stoperlere çok guvenmiyor olabilir.Özellikle kötu dönen luyindama ve donka.

9JXX5s4.png
Rodop artık bir sevişse de futboldan elini ayağını çekse.

Okay Çok statik değildi hatırladığım ama ben yine de o tarz adam istemem.Ha oraya okayı alıyorsan diğer iki 8 numaran hareketli ve tempolu olmak zorunda.Bilmiyorum hoca stoperlere çok guvenmiyor olabilir.Özellikle kötu dönen luyindama ve donka.

hocayı uzun aradan sonra sahayı daha çok düşünürken gördüm

istediği oyuncular yaş emre kılınçın yeriyle oynama taylanı geri çekme harika işlerdi 2-3 transferle ve sadece sahaya odaklanmayla devam eder umarım

hocayı uzun aradan sonra sahayı daha çok düşünürken gördüm

istediği oyuncular yaş emre kılınçın yeriyle oynama taylanı geri çekme harika işlerdi 2-3 transferle ve sadece sahaya odaklanmayla devam eder umarım

İşte o istediği adamların alınması lazım.Merkezi kuramazsan olmaz.İnşallah alınır.Alacakları 2 ortasaha yav aylardır hem hocaya hem taraftara işkence ediyorlar.

Saka gibi dilenci bjk bizden daha fazla transfer yapabiliyor, nasil is bu anlamadim. Fb defansta sadik, serdar, zanka, lemos, tissard ve birkac isim oynuyor sadece Stoper mevkisinde. Dusunun sadik ve serdarin maasi bizim komple stoperlerden fazla! Maas butcesi olarak ikiside bizden daha kotu ama daha cok Maas oduyor. Ve gelir olarakta son donemde biz ustunuz..

Josef 10m euroya satiliyor ve simdi bedelsiz geliyor,guzel hikaye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt