GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 184

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
738K
Sayfa
184/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başak ve şikecilere karşı da böyle oynarsa formayı vermez kimseye.

Oyunun iki yönünü de çok iyi oynadı cidden.

Üstelik ne yaptığını bilen bir görüntüsü vardı.

Ben beğendim bakalım neler yapacak

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anladığım kadarıyla Fatih Terim onu artık as takımında düşünüyor umarım bu performansı bu katkısı hiç bozulmaz. Omar & Taylan ve Sarachhi üçlüsünün bu çalışkanlığına ihtiyacı var takımın

Hatta Etebo&Ömer veya Sekidika gibi adamları da dahil etmek gerekiyor bu 11 oyuncunun içine

fit kalirsa ve oynamaya gelirse ki ben öyle olacağını düşünüyorum bedelsiz olarak iyi bir transfer olur Fernandinho. Yaşının pek bir önemi olduğunu düşünmüyorum özellikle Fernandinho özelinde, adam kendine mükemmel bakıyor belli ki hala düzenli oynuyor.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

adam mevkisine gore yapilacak herseyi yapti halen burun bukenler varsa boyle sacma birseyler bekliyor herhalde diye yazdim ironi yaptim ama onu bile anlayamayip ciddi ciddi cevap yaziyorsub tebrikler
Taylan iyi oynadı eyvallah, ama öyle abartılcak bişi yok bunda. Tek maçla göklere çıkarıp tek maçla yerin dibine sokma huyundan vazgecemedik bi. Fazla yüklendiysem affola. Çabamız Galatasaray için. Derdimiz belli rengim ✔️

Düşünsenize Türk Telekom Arena'dayız Galatasaray lige 2'de 2 ile başlamış Avrupa'da Neftçi'yi yenmiş sonra Hajduk Split'i vura kıra ezerek geçmiş sıra gelmiş Fenerbahçe'ye maç başladı Fenerbahçe'nin yeni transferi Cavani 10. dakikada golü bulmuş Fenerbahçe 1-0 önde ardından penaltı oluyor ve Falcao durumu 1-1'e getiriyor arından Fenerbahçe Hulk ile durumu 1-2'ye getiriyor bu sefer Lemos hata yapıyor kazanılan topla Emre Kılınç durumu 73. dakikada 2-2'ye getiriyor dakikalar 89'u gösterirken oradan bir adam beliriveriyor Belhanda 3-4 kişiyi çalımlayıp muazzam bir şutla 92. dakikada skoru 3-2 yapıp formasını Messi gibi çıkarıyor ardından formasını çıkardığı an Heykele dönüştürülüp Florya Metin Oktay tesislerine dikiliyor.
Çok entrika film izliyorsun diye uyandırıyor gsc seni sonra, 😂

Taylan iyi oynadı eyvallah, ama öyle abartılcak bişi yok bunda. Tek maçla göklere çıkarıp tek maçla yerin dibine sokma huyundan vazgecemedik bi. Fazla yüklendiysem affola. Çabamız Galatasaray için. Derdimiz belli rengim ✔
Arkadasim goklere cikaran yok adam iyi oynadimi iyi oynadi demek cokmu zor yarin kotu oynarsa kotu oynadi diyecegiz zaten o bolgeye adam gelicek ama sıkıştıgında o bolgede oynayabilen bir yerli oyuncun var bize geldigi gunle su an arasindaki farki gor adam kendisini muazzam gelistirdi hak edenin hakkini verelim goklere cikarmayalim ama adam cok iyi bir mac oynamiskende burun kivirmamak degersiz gostermemek lazim

gol kralı olmuştu şimdiye :d

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalnız gerçekten çok zeki ve teknik bir oyuncu kazandık sadece attığı gol için demiyorum mesela Feghouli'nin Falcao'ya asist yaptığı pozisyonu açıp açıp izliyorum Emre bilerek atmış olabilir mi o pası diye saniyesinde o topu oraya atabilmek gerçekten muazzam

X bir kişi atmış olsa o pası ya gelişi güzel olmuştur derim de daha önce Sivas'ya oynarken de tıpa tıp aynı pası attığı anlar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt