Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
bazılarınıza FIRÇA atacağım
Aman usta yaş olmuş 46 sakin olmak lazım değmez.
bazılarınıza FIRÇA atacağım
Fernandinho 36-37 yaşında ne bonservisi yav.
Bilerek attı bence de. Ezbere atılan olması gerektiği gibi güzel bi pasYalnız gerçekten çok zeki ve teknik bir oyuncu kazandık sadece attığı gol için demiyorum mesela Feghouli'nin Falcao'ya asist yaptığı pozisyonu açıp açıp izliyorum Emre bilerek atmış olabilir mi o pası diye saniyesinde o topu oraya atabilmek gerçekten muazzam
X bir kişi atmış olsa o pası ya gelişi güzel olmuştur derim de daha önce Sivas'ya oynarken de tıpa tıp aynı pası attığı anlar var
Bonservis falan vermez kimse onu diyorum.Kral 2 sene oynasa yeter bize yav.
hayri agabey 46 mi
wowza
Hayri amcacığım aman sakin olalım artıkhaklısın hocam tepkimi farklı metotlarla göstereceğim o halde
Fernandinho niye gelsin usta buraya. Adamin son 5 yilda 40 macin altina dustugu sezon yok. Bunye kaldirmaz boyle sakatlik gecmisi temiz adamlariSaka bi yana, genc dinamik adamlar tercihimiz olmali. Kalitesi tartisilmaz ama gelmesin.

haklısın hocam tepkimi farklı metotlarla göstereceğim o halde
Bonservis falan vermez kimse onu diyorum.
Via belli tarih belli güzel kardeşim bize niye inanmıyosunuz..Lüe abim gelcek dedi![]()
Kesinlikle bilerek ayaginin iciyle atti ama okadar muazzam gitmesinde sans da var biraz ordan o topu 5 kere 1 kere okadar kavisli ve guzel gider topu bombos ileri sisirmektense bakti gordu sansini denedi bu bile muazzam bir olayBilerek attı bence de. Ezbere atılan olması gerektiği gibi güzel bi pas
Yok yok çok şükür. Sabah-akşam yatıyorum@Emrah Duvar nabıyon olm kendini mi astın tribe girip? Annende filan bir belirti yok di mi?
@Burak Bozdağ@aburakbozdag: Arkadaşlar muhabirlerin dedikleri dışında bir durum yok.nainggolan masadan kalktı. 2 yönetici ingilterede 2 yönetici polonyada. 1 oyuncumuz satış durumunda.o giderse 2, gitmezse 1 transfer olacak.tum adaylar orta saha.
Seri tarzı premier lig'de kaliteli ama gözden çıkarılan 2 oyuncuyla da kiralik anlaşıldı.ancak polonya'da basta udinese ve lazio'nun da istedigi bir gencle bonservisi ile anlasma yolu var. bu hafta ici transfer sonuclandirilip fb maçına oynaması için programlar yapılıyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi