Nedim Tokuyucu
İmparator
Hala inanamıyoruz napalım rtaş. Bana son saniye bozulacak gibi geliyo yineYahu gidiyor diyorum, 100% dedim, ısrarla sormayın şu adamı. Herkes nefret etmiş resmen adamdan, iyi kötü emeği var, sakin olun
Hala inanamıyoruz napalım rtaş. Bana son saniye bozulacak gibi geliyo yineYahu gidiyor diyorum, 100% dedim, ısrarla sormayın şu adamı. Herkes nefret etmiş resmen adamdan, iyi kötü emeği var, sakin olun
Yahu gidiyor diyorum, 100% dedim, ısrarla sormayın şu adamı. Herkes nefret etmiş resmen adamdan, iyi kötü emeği var, sakin olun
Yahu gidiyor diyorum, 100% dedim, ısrarla sormayın şu adamı. Herkes nefret etmiş resmen adamdan, iyi kötü emeği var, sakin olun
Barışalım mı renktaş?Yahu gidiyor diyorum, 100% dedim, ısrarla sormayın şu adamı. Herkes nefret etmiş resmen adamdan, iyi kötü emeği var, sakin olun
Hocam, duyumlarinn icin tessekur ederiz GSC olarak.
tek sorum olack
Gylfi Sigdurssun kolpami ?
Abi biz kimi alacaz ortasahaya soyle bakayimYahu gidiyor diyorum, 100% dedim, ısrarla sormayın şu adamı. Herkes nefret etmiş resmen adamdan, iyi kötü emeği var, sakin olun
Okay gibi oldu, en çok istedigimdi şahsen, kapandı o defter. Açılma ihtimali yok tekrarHocam, duyumlarinn icin tessekur ederiz GSC olarak.
tek sorum olack
Gylfi Sigdurssun kolpami ?
Açılır belkiOkay gibi oldu, en çok istedigimdi şahsen, kapandı o defter. Açılma ihtimali yok tekrar
Tüh beOkay gibi oldu, en çok istedigimdi şahsen, kapandı o defter. Açılma ihtimali yok tekrar
Ooooo kime yükselsek okay gibi oluyo sevicem böyle trabsfer döneminin allah belasını versin yeter be artıkOkay gibi oldu, en çok istedigimdi şahsen, kapandı o defter. Açılma ihtimali yok tekrar
Okay gibi oldu, en çok istedigimdi şahsen, kapandı o defter. Açılma ihtimali yok tekrar