GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 238

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
739,5K
Sayfa
238/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
273836419 maç sonra adam gibi top oynadığı için gelip burda Belhanda güzellemesi yapanlar var. Yahu adam geldiğinden beri son maçtaki performansının yarısını bile 3 maç üst üste tekrarlayamadı. Neyden bahsediyorsunuz acaba.
Yürüsün gitsin ait olduğu arap yarımadasına. Yerine kimseyi almasalar da olur. O kadar sevmiyorum herifi.
Sevmemeyi de geçtim, hadi gayet rasyonel bir soru soracağım: Bugüne kadar vardı da ne halt yaptı acaba? Bonservisine bonuslarla birlikte 11 milyon euro, maaşına 3.3 milyon euro kemiksiz ödediğimiz herif Culio kadar, Josue kadar top oynamadı yahu!

Özgür'ün dediği gibi maaşını biz ödeyip bonservis göstereceksek ona bile tavım şu anda. Yönetimin oyuncu satma konusundaki beceriksizliği ayrı konudur, zaten onu defalarca söyledik burda.
Josue adam mıdır? Bence değildir

Biz Stoke City’e Ndiaye’yi 16 milyona satinca sorun olmuyor da fener Vedat’i 17.5 milyona Lazio’ya satinca mi sorun oluyor? Gecelim bu isleri. 30 gol ile ligde gol krali olmus adami sosyal medyada yerin dibine sok, yildiz transfer icin yangin yap, beceriksiz yonetim ve hoca buna ayak uyduruyor ve ligde en cok gol atan yabanci oyuncusunu 13 milyona aldiktan sadece 6 ay sonra 1 milyona kiralik yolla.

Suc sadece taraftarin degil, basimizda oyuncu satisi konusunda beceriksiz bir yonetim var.

#TFF Başkanı Nihat Özdemir: ''Ümraniyespor'da bazı oyuncularda ve çalışanlarda coronavirüs tespit edildi ama 'Lütfen maça çıkın, daha ilk haftadan sorun yaşamayalım' dedim. Sağolsunlar maça çıktılar"

cidden böyle bir şey söyledi mi bu adam? bunu bu kadar rahat nasıl söyleyebiliyor yav rezillik
Corona olan oyuncular
#TFF Başkanı Nihat Özdemir: ''Ümraniyespor'da bazı oyuncularda ve çalışanlarda coronavirüs tespit edildi ama 'Lütfen maça çıkın, daha ilk haftadan sorun yaşamayalım' dedim. Sağolsunlar maça çıktılar"

cidden böyle bir şey söyledi mi bu adam? bunu bu kadar rahat nasıl söyleyebiliyor yav rezillik
Corona olan oyunculara değil takım olarak eksik de olsa Ümraniyespora demiştir maça çıkın diye o kadar da değil yani

Biz Stoke City’e Ndiaye’yi 16 milyona satinca sorun olmuyor da fener Vedat’i 17.5 milyona satinca mi sorun oluyor? Gecelim bu isleri. 30 gol ile ligde gol krali olmus adami sosyal medyada yerin dibine sok, yildiz transfer icin yangin yap, beceriksiz yonetim ve hoca buna ayak uyduruyor ve ligde en cok gol atan yabanci oyuncusunu 13 milyona aldiktan sadece 6 ay sonra 1 milyona kiralik yolla.

Suc sadece taraftarin degil, basimizda oyuncu satisi konusunda beceriksiz bir yonetim var.
he biz adamı sosyal medyada yerin dibine sokmasaydık juveler ,unitedler mi transfer edecekti diagneyi? vedat denen çakma santraforun lazioya 17,5 gibi absürt bir rakama gitmesi sorun .

Biz Stoke City’e Ndiaye’yi 16 milyona satinca sorun olmuyor da fener Vedat’i 17.5 milyona Lazio’ya satinca mi sorun oluyor? Gecelim bu isleri. 30 gol ile ligde gol krali olmus adami sosyal medyada yerin dibine sok, yildiz transfer icin yangin yap, beceriksiz yonetim ve hoca buna ayak uyduruyor ve ligde en cok gol atan yabanci oyuncusunu 13 milyona aldiktan sadece 6 ay sonra 1 milyona kiralik yolla.

Kardeşim iyisin hoşsun da o paraya ne forvetler vardı bu anguta mı kaldılar? Lazio cimri bir kulüp ayrıca.

Sporting taraftarı genel olarak Doumbia'yı beğenmemiş.
Kendisini yetersiz görenler de var kendisinde potansiyel olduğu halde çalıştırıcılara suç bulanlar da var .
Son girilen mesajlara göre Sporting zorunlu opsiyonla satmak istiyormuş . Bir üye 10-15 m yazmış opsiyon için ama makara yapıyor sanırım
Fiziksel olarak iyi durumda olduğunu ancak top ayağındayken ne yaptığını bilmediğini ve pas hatalarından bahsetmişler .
Çoğunluk takımına yakıştıramamış

Sporting taraftarı genel olarak Doumbia'yı beğenmemiş.
Kendisini yetersiz görenler de var kendisinde potansiyel olduğu halde çalıştırıcılara suç bulanlar da var .
Son girilen mesajlara göre Sporting zorunlu opsiyonla satmak istiyormuş . Bir üye 10-15 m yazmış opsiyon için ama makara yapıyor sanırım
Fiziksel olarak iyi durumda olduğunu ancak top ayağındayken ne yaptığını bilmediğini ve pas hatalarından bahsetmişler .
Çoğunluk takımına yakıştıramamış
adam genç fizik iyi teknik zayıf belli ki .Düzgün antremanlarla o sorun aşılabilir ki bizim ligte fizik güç teknikten önce geliyor

Opsiyon olsa ne olacak yav sarrachi mi alınacak etebo mu yoksa idrisa mi öyle bol keseden opsiyon koysan ne koymasan ne.Avrupada adımız çıktı anasını satım

Falcao bizim son yaşlı transferimiz olmalı 30 yaş üstü adam alınmamalı. Hala fernandinho için heyecanlanan arkadaslar görüyorum fernando, feghouli v.b isimler geldiklerinde bizi heyecanlandırdı katkı da sağladı ama verecekleri katkı maks. 2 3 yıl sonra düşüşe geçecekler ve yüksek maaşlara elde kalıyorlar. Fernandinho hayali kuran arkadaslar ne bekliyor 1, 2 yıl katkı versede sonra yine yerine adam arayacağız. Bence artık yaşlı yıldız devri bitti. Düşük maaşa katkı sağlayacak adamlar bulmamız gerekiyor.

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt