Burak Bilicioğlu
Sarı Üye
Hoca ısrarla bonservis kazandıran, son durağı burası olmaması gereken futbolcu arayışlarında olduğunu belirtiyor.Fernandinho zor ihtimal bence.
Ankaragücü, Kristijan Bistrović’in kiralık transferi konusunda oyuncunun kulübü ile anlaştı.
2 milyon euro opsiyon Ankaragücü’nün istediği.
Oyuncunun kulübü opsiyonu daha yüksek tutmak istiyor.
Görüşmeler sürüyor. (Nexus Sport)

Bu hafta aynı bu cümleyi kurdu ama devamında da tabi ki fırsat transfer olursa da onda yaşa bakmayız gibi bir cümle söyledi. Fernandinho gelebilecekse hoca ister diye düşünüyorum. Fernandinho hala üst seviye futbol oynayabilecek bir futbolcu. Buraya geleceğini sanmıyorum ama gelirse takımın orta sahasına da defansına da seviye atlatır. En az 2 yıl tam performans verir.Hoca ısrarla bonservis kazandıran, son durağı burası olmaması gereken futbolcu arayışlarında olduğunu belirtiyor.Fernandinho zor ihtimal bence.
Hayatları şike üzerine kurulu ya. Kesin az gösterecekler ondan böyle anlaşmışlardırwolfsburg fiyati aciklamayacak yazdi
Vay anasını. Herif ön libero, daha 22 yaşında, Hırvat U21'de oynuyor, geçen sene CSKA'da 36 maça çıkıp 1 gol 5 asist yapmış. Valla muhteşem transfer. Biz alsaydık yav.Ankaragücü, Kristijan Bistrović’in kiralık transferi konusunda oyuncunun kulübü ile anlaştı.
2 milyon euro opsiyon Ankaragücü’nün istediği.
Oyuncunun kulübü opsiyonu daha yüksek tutmak istiyor.
Görüşmeler sürüyor. (Nexus Sport)
kicker (almanyanin en iyi kaynaklarindan birisi) 4 mio dediHayatları şike üzerine kurulu ya. Kesin az gösterecekler ondan böyle anlaşmışlardır
wolfsburg fiyati aciklamayacak yazdi
tisserand fb diye acikladi wolfsburg, ama maliyetini gizli tutacaklarmis.Nolmuş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tam dedigim oldu. altta cosuyorlar kutlamalar yapiyorlar
Bu Fuat Çapa'nın transferi renktaş ama o adam geri gelirVay anasını. Herif ön libero, daha 22 yaşında, Hırvat U21'de oynuyor, geçen sene CSKA'da 36 maça çıkıp 1 gol 5 asist yapmış. Valla muhteşem transfer. Biz alsaydık yav.
Mustafa Kaplan'ı alıp scout departmanına şef yapmak lazım. Adamın müthiş bi oyuncu havuzu var yav. Aldırdıği adamlar hiç boş çıkmıyor.
Abi onu bunu bırakalım da, Ankaragücü'nün alacağı herifi gördün mü?Marcel Tisserand, Fenerbahçe'de!
Wolfsburg: "İki kulüp arasında yapılan anlaşma doğrultusunda Marcel Tisserand'ın Fenerbahçe'ye transferinin detayları paylaşılmayacaktır." https://t.co/l0BZBe0eDY
Adam her sene Premier Ligde 40 maç üzeri oynuyor.Fırsat transferi olursa F.Reges’den çok çok daha iyi bir performans verir eminim.Bu hafta aynı bu cümleyi kurdu ama devamında da tabi ki fırsat transfer olursa da onda yaşa bakmayız gibi bir cümle söyledi. Fernandinho gelebilecekse hoca ister diye düşünüyorum. Fernandinho hala üst seviye futbol oynayabilecek bir futbolcu. Buraya geleceğini sanmıyorum ama gelirse takımın orta sahasına da defansına da seviye atlatır. En az 2 yıl tam performans verir.