GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 241

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
739,6K
Sayfa
241/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ankaragücü, Kristijan Bistrović’in kiralık transferi konusunda oyuncunun kulübü ile anlaştı.
2 milyon euro opsiyon Ankaragücü’nün istediği.
Oyuncunun kulübü opsiyonu daha yüksek tutmak istiyor.
Görüşmeler sürüyor. (Nexus Sport)

Ankaragücü, Kristijan Bistrović’in kiralık transferi konusunda oyuncunun kulübü ile anlaştı.

hyda

biz alalım herif cskada bi ton maça çıkmış ve genç
zenitte yedek kalan herif beleş diye burda millet takla atıyor

Evren Turhan: Galatasaray'ın Fernandinho ile ilgili bir girişimi var. Eğer Galatasaray Fernandinho transferini bitirirse bu çok önemli transfer başarısı olur. Gelenleri, gelmeyenleri de unutturur.

hedef23

Hoca ısrarla bonservis kazandıran, son durağı burası olmaması gereken futbolcu arayışlarında olduğunu belirtiyor.Fernandinho zor ihtimal bence.
Bu hafta aynı bu cümleyi kurdu ama devamında da tabi ki fırsat transfer olursa da onda yaşa bakmayız gibi bir cümle söyledi. Fernandinho gelebilecekse hoca ister diye düşünüyorum. Fernandinho hala üst seviye futbol oynayabilecek bir futbolcu. Buraya geleceğini sanmıyorum ama gelirse takımın orta sahasına da defansına da seviye atlatır. En az 2 yıl tam performans verir.

Vay anasını. Herif ön libero, daha 22 yaşında, Hırvat U21'de oynuyor, geçen sene CSKA'da 36 maça çıkıp 1 gol 5 asist yapmış. Valla muhteşem transfer. Biz alsaydık yav.

Mustafa Kaplan'ı alıp scout departmanına şef yapmak lazım. Adamın müthiş bi oyuncu havuzu var yav. Aldırdıği adamlar hiç boş çıkmıyor.

tam dedigim oldu. altta cosuyorlar kutlamalar yapiyorlar

1600187104059.webp

Vay anasını. Herif ön libero, daha 22 yaşında, Hırvat U21'de oynuyor, geçen sene CSKA'da 36 maça çıkıp 1 gol 5 asist yapmış. Valla muhteşem transfer. Biz alsaydık yav.

Mustafa Kaplan'ı alıp scout departmanına şef yapmak lazım. Adamın müthiş bi oyuncu havuzu var yav. Aldırdıği adamlar hiç boş çıkmıyor.
Bu Fuat Çapa'nın transferi renktaş ama o adam geri gelir :)

Bu hafta aynı bu cümleyi kurdu ama devamında da tabi ki fırsat transfer olursa da onda yaşa bakmayız gibi bir cümle söyledi. Fernandinho gelebilecekse hoca ister diye düşünüyorum. Fernandinho hala üst seviye futbol oynayabilecek bir futbolcu. Buraya geleceğini sanmıyorum ama gelirse takımın orta sahasına da defansına da seviye atlatır. En az 2 yıl tam performans verir.
Adam her sene Premier Ligde 40 maç üzeri oynuyor.Fırsat transferi olursa F.Reges’den çok çok daha iyi bir performans verir eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt