xd
6 almaya hakları var ama onu kullandıklarında Sörloth'un 9'a serbest kalma hakkı oluyormuş.ben bu olayı anlamadım.trabzonun 6 milyon satın alma opsiyonu yok mu, neden 6 ya alıp 25 e falan satmıyor. belli ki sözleşme farklı medyayı kandırmışlar
keske rafinha zu GS olsaBarça tiwiti ortalığı karıştırdı
rafinhayi isterdimTakımda mutsuz olan Griezmann, Fatih Terim ile çalışmak istediğini belirtmiş kanka. Nzonzi ile görüşmüş milli takımda ardından kesin kararını vermiş![]()
Kaptanımız ve Ayhan onla konuştu ve oyuncuyla anlaşıldı..Takımda mutsuz olan Griezmann, Fatih Terim ile çalışmak istediğini belirtmiş kanka. Nzonzi ile görüşmüş milli takımda ardından kesin kararını vermiş![]()

Sen Taylan'i kaç kez izledin?
Görende geçmiş senelerde sürekli Erzurum'un maçlarını takip ediyor sanır.
Bu haftaki maçta iyi görünmesinin sebebi iyi koşup, mücadele etmesi ve boşlukları zamanında kapatması ancak tekniği hala iyi değil.
Rafinha gelirse lokum dağıtırımHaydaaa kim bu acaba
Bize mi geliyor
hedef23![]()

dünyanın en şaçma sözleşmelerinden biri6 almaya hakları var ama onu kullandıklarında Sörloth'un 9'a serbest kalma hakkı oluyormuş.
ben bu olayı anlamadım.trabzonun 6 milyon satın alma opsiyonu yok mu, neden 6 ya alıp 25 e falan satmıyor. belli ki sözleşme farklı medyayı kandırmışlar