Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
Adamlardaki doumbia nefreti bizim.belhanda nefretinin 2-3 katı falan
Gitsinler vergi dairesine o zaman yav. Deli ettiler hepimizi beceriksiz heriflerKagit finans muhasebe hukuk islerinden anliyorlar![]()
Başımızdaki beceriksizler nasıl şimdiye kadar Dursun-Grosskreutz-faks olayına benzer bir skandal yaşamadı benim asıl şaşırdığım konulardan biri bu.
sent via GSC
Hayır. Yer ayrılmış sadece gelip gelemeyeceği belli değil. Not yazdım ya Fatih ya
Neyse şimdi Belhanda'nın gidişinde bir sorun olmadığından dolayı extra huzurlu bir uyku beni bekliyor. Sex yapıp yatsam anca bu etkiyi verirdi herhalde.
İyi geceler.
bu adam bugun de dombia yı acayip övdü forumdakiler hiç beğenmiyor hangisi doğru acabahaldun domaç beni en çok pastore heyecanladırıyor dedi.
bu adam bugun de dombia yı acayip övdü forumdakiler hiç beğenmiyor hangisi doğru acaba
öyle bir para verme şansımız yok da bugun yüzde 40 indirim istemiş kulubü dediler gitmek istiyormus. ndiaye yi galatasaray alırken nasıl iyiyse falan bu onun daha iyisi falan dedidombia kapalı kutu gibi görünüyor..6 milyon euro istiyormuş kulubi sanırım
Valla bence düpedüz yeteneksizin teki. İddia ediyorum, Belhanda'nın oynadığı kadrolarda Culio ve Josue oynasaydı daha fazla katkı yaparlardı.Belhanda nefret edilecek kadar yeteneksiz değil ama huyları garip, lizbonlunun nefret sebebi de yeteneksizlik değildir umarım
dombia kapalı kutu gibi görünüyor..6 milyon euro istiyormuş kulubi sanırım
Oyle bir para yok maaslarini odeyemiyorlar gelirse daha uygun sartlara gelecekdombia kapalı kutu gibi görünüyor..6 milyon euro istiyormuş kulubi sanırım
Bu bilgiyi kim verdi ben kaçırdım?Fransız kanat dedikleri Balde mi acaba ? Gerçi Fransız değil oda ama![]()