Nedim Tokuyucu
İmparator
Falcao
XxX/arda
Emre-XxX-Etebo-feg/XxX
Taylan
XxX/arda
Emre-XxX-Etebo-feg/XxX
Taylan
35 maça çıkmış geçen sezon. Ne dersin abiRamsey gelebilir mi oynuyormu juvede ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hala medet umuyorsunuz ya pes ben bile akillandim![]()
salladi baya zatende bu kadar ilgi gormedigi icin kuduruyorTraş yapma, bırak adam bilgi veriyo işte, sen de salla istersen biz notumuzu veririz.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
35 maça çıkmış geçen sezon. Ne dersin abi
YaniiiGelmez derim
Reise banımı açtırmak için öncülük edecek biri var mı
Terim oynasın istiyor zaten, Beldandaya da adamdır bu konuda demişti, yani gitmesine engel değil bu durum, sakatlık durumu da nasip artık..
belhanda gidiyoÖzgür ayten ne dedi özet geçebilecek var mı? Üstte kalmış mesajları
Herkesin dilinde bir "belhanda gitti" var ama gitmesini birak hic takim ismi bile gecmiyor
Gitmesi minimum 1 haftayi bulur, kesin gozuyle bakilmasinin sebebi birden fazla teklif olmasi ve istenilen rakamlara yaklasilmasi. Belhanda giderse hemen yerine gelecek topcu aciklanacak bu yuzden uzuyor is.
Ayrica sen belhandayi apar topar gonderip yerini dolduramazsan 2. gomis sendromunu yasarsin, bunu istemeyiz. Topcuyu degersizlestirmemek lazim.
Beylerrrrrrr fırsat transferi 30un bir tık üstü olan , kanatta da oynayabilen 10 numara JUAN MATA olmasın? ✔
Mata büyük kumar olur kalitesine lafım yok ama adam zaten fizik özelliği zayıf adam bir de 0 kampla gelir gelirseBeylerrrrrrr fırsat transferi 30un bir tık üstü olan , kanatta da oynayabilen 10 numara JUAN MATA olmasın?![]()