Barbaros Kaplan
10 Numara!
Etebo ile transferi kapattık.Fatih hoca sürpriz yapmayı sever.Bunları duymamız yakındır.
Tesadüfen şu videoya denk geldim.Dünya yıldızlarının bağıra bağıra geliyorum dedikleri maçları vermişler süper çalışma izleyin valla derim

Evet hazirmiyiz çocuklar...haberleri verim mi
GSC Transfer İstihbarat Şefi
Hürriyet haber bulamamış Yeni Asır'ı kaynak göstermiş. Sen de bu paçavraları haber diye buraya taşıyorsun.Son Dakika Haberi...
Galatasaray'a iki dünya yıldızı! Transfer bombası patlıyor
Ekli dosyayı görüntüle 94491
16.09.2020 - 09:25 Hürriyet Haber
Galatasaray'da transfer çalışmaları sürerken sarı kırmızılılar şu dönemde fırsat transferi kolluyor. Galatasaray'ın gündeminde iki önemli yıldız var...
Sarı-kırmızılılar, İngiliz ekibi West Ham United ile 1 yıl kalan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden, daha önce ise ezeli rakibi Fenerbahçe'nin gündemine giren Jack Wilshere için girişimlere hemen başladı.
Yeni Asır'ın haberine göre; Galatasaray yönetimi, İtalya'da Roma forması giyen Javier Pastore'ye de teklifte bulundu. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Pastore'nin de sarı-kırmızılılara transfer olmaya sıcak baktığı belirtildi.
![]()
Son Dakika Haberi... Galatasaray'a iki dünya yıldızı! Transfer bombası patlıyor...
Galatasaray'da transfer çalışmaları sürerken sarı kırmızılılar şu dönemde fırsat transferi kolluyor. Galatasaray'ın gündeminde iki önemli yıldız var... İşte...www.hurriyet.com.tr

... birdakine yurtdışı özel haber getiririm Şehzade beyleri. Buna şükür edin. Yönetim den kaynaklı.Hürriyet haber bulamamış Yeni Asır'ı kaynak göstermiş. Sen de bu paçavraları haber diye buraya taşıyorsun.
Kendini yoruyorsun gerek yok ki.... birdakine yurtdışı özel haber getiririm Şehzade beyleri. Buna şükür edin. Yönetim den kaynaklı.Ekli dosyayı görüntüle 94495
Aslolan Galatasaray'dır.Kendini yoruyorsun gerek yok ki.
Bugün dana'nın kuyruğu kopacaktır Renkdaş, umutlu kalalım, sabırlı olalım.Günaydın boş geçecek bir güne daha hoş geldiniz.