Öyle veya böyle Şampiyon bu sene CimBom!Danayada kuyruğuna da bir şey olmayacaktır! Yatın kulağınızın üstüne, dransfer falan gelmez
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
"Galatasaray transfer yapsın ya da yapmasınlar, şampiyonluğun en temel adaylarından biri... En önemlisi, ilk hafta gösterdi; ligin en hızlı oynayan, en hızlı hücum eden takımı. Önde basmaya, her yerde basmaya çalışıyorlar ve genellikle başarıyorlar."Evet gelişmeleri alaım arkadaşlar Doumbia ne zaman geliyor? 1,5 milyon euro bonservis verip İsmaila Coulibaly'i bile alamamışken bunların Doumbia'yı alması için maksimum 750 bin euro bonservis ödemesi gerekir. Oyuncu maaşı da bir o kadar 700-800 bin euro civarı olur. Satın alma opsiyonu da zorunlu olmadığı sürece 6 milyon euro'ya kadar çıkabilir. Sporting Lizbon bu şartları kabul ederse ne ala transfer hemen gerçekleşir yok ayak diretirlerse 5 kuruş dahi olsa fiyatı artırmaya çalışırsa bizimkiler almaz bu iş olmaz demedi demeyin. Keşke bu Sheffield United Coulibaly'i bedavaya bize kiralasaydı Beerschot da nedir ya adı duyulmamış Belçika ligi'ne yeni yükselmiş takım gerçi bu sezon iyi gidiyorlar ilk 5 haftada 4 galibiyet 1 mağlubiyetle 2. sıradalar tüm sezon boyu böyle gitmezler.
Bugün mü konustu yineAdurrahim Albayrak havaalanında açıklama yaptı "Transferler için çalışıyoruz, Gelenler olacak gidenler de olacak, transferleri açıklayacağız" ligtv.
Abdul, özgür ayteni doğruladı. Sayıları çoğul söylemesi belhanda+babel gidecek diye düşünüyorum. En az 2 tanede gelen olacak.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sabah takım havaalanına geldiğinde konuştu renkdaşBugün mü konustu yine
Sabah takım havaalanına geldiğinde konuştu renkdaş
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keşke Babel ve Belhanda yı para karşılığında satabilsek.. muazzam olur.Adurrahim Albayrak havaalanında açıklama yaptı "Transferler için çalışıyoruz, Gelenler olacak gidenler de olacak, transferleri açıklayacağız" ligtv.
Abdul, özgür ayteni doğruladı. Sayıları çoğul söylemesi belhanda+babel gidecek diye düşünüyorum. En az 2 tanede gelen olacak.
Bu adamın geçtiğimiz sezonlarda iki forvet oyuncusu alacağız deyip de takımı koca sezonu Eren Derdiyok'la oynatmasından sonra Allah bir derse ona inanırım sadece başka hiç bir sözüne inanmam. Gelecekler de olacakmış gidenlerde nerede 1 oyuncu gider de 1 oyuncu gelirse şaşarım.Adurrahim Albayrak havaalanında açıklama yaptı "Transferler için çalışıyoruz, Gelenler olacak gidenler de olacak, transferleri açıklayacağız" ligtv.
Babel + Belhanda KAPbombalar patlayacak gibi

Belhanda isterse 1,5e kabul etsin...hayır kardeş istemiyorum bu herifi.benim yapılan son açıklamalardan anladığım belhanda ile sözleşme uzatılıyor , ciddi bir indirimi kabul etmiş.
luyindama ve marcao paket olarak satılması planlanıyor , ingiltere'den biri tecrübeli diğeri kiralık genç stoper alınacak.
orta sahaya bir yıldız alıp taraftarın gönlünü almak istiyor yönetim.