Çalık'ın zaten son senesi olması lazım.
Ahmet + Emin olmaz. Emin kalirAhmet
Yunus
Emin
Hepsini kiralık göndersinler, ama oynayacak kulüplere. Mümkün oldukça BEL/HOL bölgesi...
Genç oyuncu Bench de oturarak gelişmez
GSC Transfer İstihbarat Şefi
Seri+lemina+ nzonzi(o da cok iyi bi sözlesmeydi aslinda) 1 sezonda nasil getirdi yemin ederim bilmiyorum.Abdürrahim Albayrak'tan daha iyi şekilde transfer komitesini yürüteceğime inanıyorum. Bir insan bu kadar mı amatör olur. Alan açıklaması halen faciadır. Falcao'yu getirdi falan demesin kimse zira Menajerler devreye girmese onuda getiremiyorduk.
Jimmy kalir bu sene, sener de.
sekidika tek hizli kanat, 40maclik rotasyon icin önemli olabilir
Ozorn kiralanir. Yk
O kadar da değil yavKamil 4 milyona gitmiş. Zamanında adam satamazsanız böyle izlersiniz. Seneye Big 6'e 40'a okuturlar
Abi adamlar için 20-30 hiç bişey. İyi bi pazarlamayla 40a çıkar diye düşünüyorumO kadar da değil yav
Kisin zaten öyle olacak. Simdi kalsa zarari olmazBekleneni veremezse Muslera döndüğünde kiralık verilir Sekidika
özgür aytenHangi açıklamalardan bu kanıya vardın merak ettim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten hep 13 yabancili düsünmeliyiz su An Nando icin. Ondan sekidika yi kiralayip daha hazir gelir seneye zatenKisin zaten öyle olacak. Simdi kalsa zarari olmaz
Hajrovic olma ihtimali de yüksek.Kamil 4 milyona gitmiş. Zamanında adam satamazsanız böyle izlersiniz. Seneye Big 6'e 40'a okuturlar
Türkiye ligi şampiyonunun bile İngiltere'nin alt liglerindeki sıradan takımlar kadar alım gücü yok maalesefAbi adamlar için 20-30 hiç bişey. İyi bi pazarlamayla 40a çıkar diye düşünüyorum