Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
o adamın ihalesi bana kalmasın lütfen ama bundan sonraki orta saha transferinde bu aklımda bulunacakBelhanda transferine ilk hayırlı olsun diyen sen olmuşsun. Bundan sonra sen ne dersen tersi çıkar![]()
o adamın ihalesi bana kalmasın lütfen ama bundan sonraki orta saha transferinde bu aklımda bulunacakBelhanda transferine ilk hayırlı olsun diyen sen olmuşsun. Bundan sonra sen ne dersen tersi çıkar![]()
Ben tarih verdim ama arada kaynadı 22sinde müspet bir gelişme olur en erken.En erken başak maçından sonra gider , eğer gidecekse .
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
böyle bi ortasaha lazım bize. tabii videoda ki elemanın piyasasi 15-20m, benzerini bulmak lazım
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu tip oyuncular her türlü piyasa yapıyor bizim ligde, çokta katkı veriyorlarBakmadan önce Yunanistan’a kesin Fransa’dan gitmiştir dedim ordam bedelsiz alınmış.
sen nediyorsun gidecekmi belhandag sevgisnin g'ssi tutuşmuş sanırım
ayten beyfendiler de terse düşmüş gibi
ali naci de hadi bakalım dedi...
devam edin
Fransa da enva-i çeşit böyle adamlar var. Ama bizimkiler aciz. İşin sonunda komisyon yok böyle adamlar gelirse.bu tip oyuncular her türlü piyasa yapıyor bizim ligde, çokta katkı veriyorlar
böyle bi ortasaha lazım bize. tabii videoda ki elemanın piyasasi 15-20m, benzerini bulmak lazım
KaldırdılarBeyler Gaziantep maçını nerden izleyebilirim 90 dk.?