provokatif gönderilerden kaçınalımİyi oynar yeneriz ; ooooo pas futbolu rakibin başı döndü, ayağımızdan top alamadılar
Kötü oynar yeniliriz ; pas futboluda neymiş, mıy mı yan pas geri pas, hızlı hücum şart
Chedjou’da cümleyi tamamlayarak cevap yazmış buna. “S***yim” yazmış.cocuk gibi birsey vasat adam
Kesin uefa gruplarına kalmamız lazım
Uefa gruplara kalırsak : 2.92 m €
Maç kazanınca : 570bin € beraberlik 190bin €
Gruptan lider çıkarsan : 1m €
İhtiyacımız var bu paralara
Saat 5te basin toplantisi 5.30da da antreman varmis
İyi oynar yeneriz ; ooooo pas futbolu rakibin başı döndü, ayağımızdan top alamadılar
Kötü oynar yeniliriz ; pas futboluda neymiş, mıy mı yan pas geri pas, hızlı hücum şart
Vay be... Ne oldum değil, ne olacağım demeli gerçekten. Önceki yıllarda "değmez o paralara elenelim gitsin" derdik.Kesin uefa gruplarına kalmamız lazım
Uefa gruplara kalırsak : 2.92 m €
Maç kazanınca : 570bin € beraberlik 190bin €
Gruptan lider çıkarsan : 1m €
İhtiyacımız var bu paralara
Marsilya bu transfer döneminde bedelsiz bi şekilde 2.ligden aldı mesela bu çocuğu. Fransa'da kaynıyor bunlardan, alıp getireceksin ya tutarsa diye, tutmazsa yollarsın kayseri'ye orada tutar.
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bak aklıma getirdin renktaş, hayatımda etmediğim kadar küfürü orda ettim birine. Kırmızı yemeseydi deniz sinirden ölürdümbelhanda şuan hayattaysa fener maçında deniz türüç salağı da kırmızı kart yedi diye hayatta. o maç oradan dönseydi eğer florya'yı basıp tokat manyagı yapardı bu taraftar onu. akıllı olsun çeksin gitsin artık ! ! ! ! ! ! !
Kodumun beceriksizleri yüzünden isimize gücümüze de konsantre olamiyoruz. Orta saha alin lan artik.
insallah ziraat'ten falan kendini gösterir, ziraat kupasi olacak mı gerçi bilmiyorum ama. Feghouli'den formayı almak zor olmasa gerek bu haldeal iste sekidika, cocogu resmen curutuyorlar kulubede, oynatsalar ya, potansiyel var o cocukta
@Keramettin TANRIVERDİ
Bakış açısı güzel ama dribbling yapan, pasör oyuncu dışında şutör 10 numara da lazım.
aynen, oynamazmi sence su fegoli kadar bu cocuk ?insallah ziraat'ten falan kendini gösterir, ziraat kupasi olacak mı gerçi bilmiyorum ama. Feghouli'den formayı almak zor olmasa gerek bu halde
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi