Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
Dedelerin yayınında vahset var güvercini bogdu kedi.Her şekilde hizmet ediyorlar izleyicilerine
İyilerin dostu kötülerin düşmanı @Özgür Ayten Hanedar başkanım gelmiş.Sen sormuş gibi söyleyeyim, adam önce doumbia için gerek kiralık maliyeti gerek maaşı falan diye zirvalamis, sonra satış olmadan Scout transferi iptal deyip doumbia alınır demiş. Kendisiyle celismis. Sonra da elli tane senaryo yazmış, diagne satılır, bilmem ne. Boş yapmasın, Belhanda gidiyor.
Doğru üstat 50 tane senaryo yazıp biri tutunca ben demiştim diyor.Sen sormuş gibi söyleyeyim, adam önce doumbia için gerek kiralık maliyeti gerek maaşı falan diye zirvalamis, sonra satış olmadan Scout transferi iptal deyip doumbia alınır demiş. Kendisiyle celismis. Sonra da elli tane senaryo yazmış, diagne satılır, bilmem ne. Boş yapmasın, Belhanda gidiyor.
Rodopa göre Babel kalmak istiyorum demiş hoca da anlayışlı olmus
Vurgun yaptılar#AliKoçHisseneSahipÇık
bu ne
Belhanda milli arada mi gidiyor?Sen sormuş gibi söyleyeyim, adam önce doumbia için gerek kiralık maliyeti gerek maaşı falan diye zirvalamis, sonra satış olmadan Scout transferi iptal deyip doumbia alınır demiş. Kendisiyle celismis. Sonra da elli tane senaryo yazmış, diagne satılır, bilmem ne. Boş yapmasın, Belhanda gidiyor.
DiagneRodop: " Belhanda inşallah satılacak. Babel kalmak istedi, Jagne içini Premier ligden teklif var. Jagne satılırsa Babel kalacak satılmazsa babel bi şekilde gönderilecek"
Adamlar Türkleri enayi yerine koyuyorlar resmen