GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 324

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
738K
Sayfa
324/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saydiklarina eyvallah da virus ve ekonomik kayip sadece bize mi var ? Bak millet çatır çatır transfer yapiyor. İlla 10 milyona oyuncu al diyen yok. Elinin altinda olan mert hakani kacirma yeter. Hocanin hic ama hic menmun olduğunu sanmıyorum.
oradaki beceriksizliği yönetime vurmaya gerek yok. gazeteler boy boy yazdı şükrünün beceriksizliği. şükrü hocaya bağlı. kessin biletini.

Arda,
emre kılınç,
omar,
oğulcan,
fatih öztürk

5 transfer yapıldı. 4'ü 11 oynuyor bu adamların. 1'i mecburiyetten muslera yok malum.

çatır çatır transfer yapanların ffp belası yok başında. oyuncu satamadığın için alamıyorsun. koskoca 2,5 yıldan elde kalan 2 stoper var başka gideri olan oyuncu kalmadı elinde 2 buçuk yılda 2 stoper aldık para edecek. bunun dışındakiler çöp. Dursunun kurduğu kadrodan iş yapanları sattık ztn. bir de alt yapı topçusu sattık bu süreçte. elde olan 2 stoper.

biz feghouliyi aldığımızda euro 4 liraydı. şimdi 9 liraya dayandı yaw. bunlar çok büyük rakamlar. ve bu rakamları nasıl ödeyecekler ben merak ediyorum. müşteri de yok çünkü. malum seyircisiz maçlar. Bir de bu yüklerin üzerine yeni transferlere ödenenler ve ödenecekler gelecek.

oradaki beceriksizliği yönetime vurmaya gerek yok. gazeteler boy boy yazdı şükrünün beceriksizliği. şükrü hocaya bağlı. kessin biletini.

Arda,
emre kılınç,
omar,
oğulcan,
fatih öztürk

5 transfer yapıldı. 4'ü 11 oynuyor bu adamların. 1'i mecburiyetten muslera yok malum.

çatır çatır transfer yapanların ffp belası yok başında. oyuncu satamadığın için alamıyorsun. koskoca 2,5 yıldan elde kalan 2 stoper var başka gideri olan oyuncu kalmadı elinde 2 buçuk yılda 2 stoper aldık para edecek. bunun dışındakiler çöp. Dursunun kurduğu kadrodan iş yapanları sattık ztn. bir de alt yapı topçusu sattık bu süreçte. elde olan 2 stoper.

biz feghouliyi aldığımızda euro 4 liraydı. şimdi 9 liraya dayandı yaw. bunlar çok büyük rakamlar. ve bu rakamları nasıl ödeyecekler ben merak ediyorum. müşteri de yok çünkü. malum seyircisiz maçlar. Bir de bu yüklerin üzerine yeni transferlere ödenenler ve ödenecekler gelecek.
Oyucnuların çoğundan ciddi indirim yapılmış zaten yönetimde 2'si hariç deiğr oyuncuların kabul ettiğini söyledi. Feg mesela 3'e indirmiş. Falcao 4.2'ye falan.

Hoca anladığım kadarıyla 2 tane 8 ile oynamak istiyor. Etebo'da mücadeleci tempolu bir adam o yüzden az biraz teknik güzel bir 8 kiralarsak bir de Babel'i kovup hızlı kanat kiraladık mı bence tamamdır.

Yarınki gereksiz maçta as oyuncuları oynatma.hocam falcao marcao yerine doldur çöpleri oynasın
50 maç oynayacaz UEFA saçmalığı yüzünden ligi kaybetmeyelim

Kulübün üniversiteye etkisi nedir bilmiyorum ama bu yapılana isim koymak zor. Galatasaray markasına daha ne kadar zarar verilir merak etmekteyim

Yabancılarda euro sabitlemesi yok diye biliyorum. Akbaba ve Ahmet Çalık'ta 5.5'e sabitlendi diye biliyorum zaten diğer yerlilerde Tl alıyor.
Felaket yaw. 3Milyon euro yıllıktan hesaplasak bugünün kuruyla 26 milyon lira sadece feghouliye ödüyoruz yıllık. bonusları var mı bilmiyorum. neredeyse 37 milyonda falcao alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri