GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 325

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
738K
Sayfa
325/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim bu sözleri ciddiyetle söyledi ise vay halimize. 10. Hafta işler kötü giderse yönetime söver gider. Kadromuz hiç de yeterli değil. Antep maçı bayağı yanıltmış belli. En az bir 6 numara ve iyi olmalı lazımdı. Kanat da lazim ama babel gitmezse elimiz bağlı orda.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim bu sözleri ciddiyetle söyledi ise vay halimize. 10. Hafta işler kötü giderse yönetime söver gider. Kadromuz hiç de yeterli değil. Antep maçı bayağı yanıltmış belli. En az bir 6 numara ve iyi olmalı lazımdı. Kanat da lazim ama babel gitmezse elimiz bağlı orda.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne dmiş

Ya boyle sütlü tatlilar oluyo ya alti kek falan oluyo,bi kati kividen mesela bi kati muzdan vs ben bunlarin adini ogrenmek istiyorum bi sitesi var mi bunun babyler

Sanırım bu sene gençlerden yararlanamyacağız. Atalay, Emin, Ali Yavuz Kol, Oğulcan, Kerem, Sekidika ve Ozornwafor. Kamp kadrosunda bile neredeyse tamamı yok.

87D873EC-0FA7-4A72-AFB2-661A5570B566.webp

Ya boyle sütlü tatlilar oluyo ya alti kek falan oluyo,bi kati kividen mesela bi kati muzdan vs ben bunlarin adini ogrenmek istiyorum bi sitesi var mi bunun babyler

süt neresinde

"Kadroda ihtiyaçlarımız var. Sadece orta saha da değil. Takviye etmeye çalışıyoruz. İstediğimiz gelecek vaat eden oyuncular var. Ama transfer olsun diye yapmayacağız. Olursa iyi olur, olmazsa mevcut kadro ile devam edeceğiz. Sızlanmayacağız."

Sanırım bu sözler nedeniyle eleştiriliyor.

çılgınlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri