GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 370

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
737,7K
Sayfa
370/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca maçtan sonra 600 pas ortalaması ile oynuyorduk. Bugün 400 civarlarında ancak daha dikine oynayan bir takım vardı dedi.
Antep savunması 5 li oynayıp nasıl o kadar önde kurdu defansı anlamış değilim. Galatasaray'ın orta sahada sağ iç ve sol içten alacağı katkı oyunun kaderini belirliyor. Emre Kılınç aşırı efektif oynadı. Tabi hem sprintli oyuncu hem yetenekli olunca fark yaratıyor. Ömer de sprintli ama o yetenek yok.
Sadece oyuncuya bakmak yeterli değil. Scott piri etkisi gerçekten var. Ben etki vereceğini sanmıyordum.Ölü takım 60'a kadar koştu, bu bir başarıdır. Hocanın sistemine göre kondisyon da yüklüyor. Günümüz kondisyonlerleri böyle . Gerçekten piri kendini geliştiren biri.

bi tarafi sec yoksa helak olursun
9219-fatih_terim_divan_beraatini_unal_aysalin_elinden_aldi_h1196091.jpg

Sadece oyuncuya bakmak yeterli değil. Scott piri etkisi gerçekten var. Ben etki vereceğini sanmıyordum.Ölü takım 60'a kadar koştu, bu bir başarıdır. Hocanın sistemine göre kondisyon da yüklüyor. Günümüz kondisyonlerleri böyle . Gerçekten piri kendini geliştiren biri.
Katılıyorum. Eğer sakatlık yaşanmaz böyle giderse takım 75 dakika tempo yapabilecek fizik kaliteye gelecektir. Şu avrupa ön elemesinde takılmazsak ben ümitliyim çeyrek final için. Tabi daha iyisi olsa güzel olur ama sanmıyorum.

Antep maçına çok fazla anlam yüklediniz sevgili arkadaşlar. Bu kötüye işaret.

Paslı oyunda doğru düzgün 6 ve 8 olmadan korkunç pozisyona girdik. Maçın hakkı 8-2 filandı normalde. Savunmada her zamanki gibi yumuşak kaldığımız anlar oldu ama maçın profili gereği daha iyi olmasını da bekleyemezdik. Rakibin önde basmaya çalışması avantajımıza oldu ama saha parselasyonunda buralara gelemesek o baskıda çokca kırılabilirdik. 2 yıl önceki şampiyon Terim takımı bile çok sıkıntı çekerdi mesela. Antep'i yenmek mesele değil ama nasıl yendiğin önemli bir gösterge. Geçen yıl pandemiden önce vuku bulan 9 maçlık mı ne serinin de esprisi üst üste galibiyetlerden ziyade o galibiyetlerin geliş şekliydi. Doğru bir yere doğru gittiğimiz kesin ama bunu 14.-15. oyuncuya muhtaç kalacağımız günlerde ne kadar keskin şekilde icra edebileceğimiz hala muamma.

Zamanda geçmiyor. Kaldı 4 saat. Avrupa maçı olunca beklemek daha zor oluyor. Neftçı defansif oyun oynayarak genç karaoglan ile kontra yapacaktır. Bakalım Gaziantep maçından sonra böyle bir sistemde oynanan takıma nasıl performans gösterecek takım, çünkü resmi maçta da olsa pandemi döneminde bir nevi hazırlık maçı gibi oluyor takımın kondisyon ve maç ritmi açısından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri