Hocanın kovulmasının sonuçlarla alakası yoktu yaw ligde daha 5 maç oynanmıştı ki son maçı da deplasmanda 3-0 bjk galibiyeti idi.Hocanin kovulmasina sebep olan mac dgl miydi bu. Bu gruptan mancini ile cikmistik
Melo çok kötüydü o gün
4 ekimde söylenecek isimler çokta şeyimde olur ya.Bir öneri vardi özgür ayten keramettin admine isimleri versin 4 ekim de bize açıklar isimleri diye..Bu öneri ye özgür cevap vermedi mi
baş sorumlu YDHocanın kovulmasının sonuçlarla alakası yoktu yaw ligde daha 5 maç oynanmıştı ki son maçı da deplasmanda 3-0 bjk galibiyeti idi.
Onu hala atlatamıyorum. Alt yapıdan kırk yılın başında bir oyuncu çıkarıp satmışız. Onun da parası çöp oldu.Herkes hamsilere para geldi alırlar tabi diyecekte
Ozan’dan gelen parayı son saniyede nasıl kullandığımız da ortada bizim yönetim aşırı beceriksiz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocanın kovulmasının sonuçlarla alakası yoktu yaw ligde daha 5 maç oynanmıştı ki son maçı da deplasmanda 3-0 bjk galibiyeti idi.
Yav düşünüyorum hangi maç 0-3 diyeHocanın kovulmasının sonuçlarla alakası yoktu yaw ligde daha 5 maç oynanmıştı ki son maçı da deplasmanda 3-0 bjk galibiyeti idi.
Onu hala atlatamıyorum. Alt yapıdan kırk yılın başında bir oyuncu çıkarıp satmışız. Onun da parası çöp oldu.
Buradaki amaç özgürün verdiği duyumlarda isabet durumu ve güvenilirlik konusu..yoksa zaten 4 ekimde kim gelecek kim gidecek netlesmis olacak.Bu dönemde özgür Hiç isim vermedi mesela..4 ekimde söylenecek isimler çokta şeyimde olur ya.
Aysal'ın yaz döneminde hoca baktığı söyleniyordu rengim daha lig başlamadan. Yönetimi değiştirirken kafasına koymuştu bence hocayı yollamayı6lık olduğumuz maç Aysalın aklına bu düşünceyi iyice soktu bence. 3-0dan sonra stadı terk etmişti
Renova gelse iyiydiHajduk split 1-0 önde Renova karşısında
Bakalım hangisi gelecek
6 yersen popona tekmeyi de yersin.6lık olduğumuz maç Aysalın aklına bu düşünceyi iyice soktu bence. 3-0dan sonra stadı terk etmişti
Fark eder mi? Saplar geçeriz.Hajduk split 1-0 önde Renova karşısında
Bakalım hangisi gelecek
Aysal'ın yaz döneminde hoca baktığı söyleniyordu rengim daha lig başlamadan. Yönetimi değiştirirken kafasına koymuştu bence hocayı yollamayı![]()