GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 381

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
737,6K
Sayfa
381/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mamadou Kane ve Lawal’dan iyisini/gencini bulabilir miyiz? Bulursak maliyetini karşılayabilir miyiz?

Özellikle Kane iş yapabilir. Bayağı hareketli bir çocuk. Lawal’da genç sayılabilir yaşta. Gayet etkili oynadı.

Rengim bizde net orta saha bir Taylan olduğu için karşılaştığımız her takipteki ortasahaları beğenmeyin artık. Yumurta biraz daha kapıya dayansın bizimde orta sahamız gelir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mamadou Kane ve Lawal’dan iyisini/gencini bulabilir miyiz? Bulursak maliyetini karşılayabilir miyiz?

Özellikle Kane iş yapabilir. Bayağı hareketli bir çocuk. Lawal’da genç sayılabilir yaşta. Gayet etkili oynadı.
Şöyle bir bakıyorum da Neftçi bonservis elde ederek sattığı 1-2 oyuncu var, onlarında biri 130 bin€ diğeri 50 bin€ bence bütçemiz olan 755 bin € 'yu verelim Kane ve Lawal ikilisini uçağa atıp götürelim hazır Şükrü Hanedar 'da oldayken bitirsin işi

CrNUsvwW8AInbNb.jpg:large

not: bayrak direklerini görmezden gelin

Rengim bizde net orta saha bir Taylan olduğu için karşılaştığımız her takipteki ortasahaları beğenmeyin artık. Yumurta biraz daha kapıya dayansın bizimde orta sahamız gelir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat çocuk (Kane) hareketli, pırpır. Topu da istiyor, seviyor. Galatasaray vardı karşısında eli ayağı titremedi çocuğun.

Bu saatten sonra hangi hazır futbolcuyu getirebilirsin? Söylüyorum sana: kismeyi.

Etebo 2 aydır antrenmana çıkmıyor. Gelecek futbolcu da böyle olacaksa hiç gelmesin.

100 dk oynadı 2 gol 2 direği var :) Ben 40 yaşındayım bu adam kadar gol şansı olan bir futbolcu hiç rastlamadım eleştiri olarak söylemiyorum hakaten adamda gol şansı diye bir şey var 30 attığı zamanda öyleydi kaçırdıkları penaltı vs atsa 45 tane atacak adam.
aslında pozisyon kovalaması ve fizik avantajı da biraz etkili ama şansı da var tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt