Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 27.443
- 14.297
- 1.998
birinin gidişi kesinleşmiş herhalde
Bu adamin senden daha fazla bir sey bildigi yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
birinin gidişi kesinleşmiş herhalde
1 - Sporting forması giyen Idrissa Doumbia'nın geçen sezon Portekiz Ligi'ndeki performansı:
Maç: 22
Pas %: 92
İkili mücadele %: 48
Pas arası: 17
Sahipsiz top kazanma: 97
Çalım %: 71
*Opta
İkili mücadelelerde zayıf bence gamsız bi oyuncuya benziyor, Anadolu takımı topçusu
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nezaman soyliyecen bunak herif
Sağ altta ses simgesine basınca , monitörün ismi yazıyordur , ordan seçmeyi denedin mi.yok aga yav söktüm taktım falan yine ama yok çıkmıyo ses
allahtan ekrandan alabiliyorum
aygıt yöneticisi görünümü şöyle hoparlör denedim önde arkada kulaklık denedim önde arkada yok yine
Ekli dosyayı görüntüle 94820
![]()
şamp ligi 3.eleme turunda elenenler seri başı olacak diyor buradayarin muhtemel rakiplerimiz kimler
Bence cok iyi takipci. Mesela bi pozisyon oldu sold taraftan orta geldi baku defansi uzaklastiramadi, cagne son anda tuttu topu bide iceri cevirdi ama kimse yoktu cevirdigi noktada. Gecen sezon falcao öyle cok pozisyonlar kacirdi takipi devam ettirmedigi icindiagne 100 dk oynadı 2 gol 2 direği varBen 40 yaşındayım bu adam kadar gol şansı olan bir futbolcu hiç rastlamadım eleştiri olarak söylemiyorum hakaten adamda gol şansı diye bir şey var 30 attığı zamanda öyleydi kaçırdıkları penaltı vs atsa 45 tane atacak adam.
Kardeş Allah aşkına her Galatasaray yazılan haberi buraya yazma.@sportwereld_be: Tottenham met moeite voorbij Plovdiv, Diagne (ex-Club Brugge) belangrijk voor Galatasaray
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şamp liginden elenen takımlar da şunlarşamp ligi 3.eleme turunda elenenler seri başı olacak diyor burada
Ekli dosyayı görüntüle 948212020-21 UEFA Avrupa Ligi eleme ve play-off turları - Vikipedi
tr.wikipedia.org
yine bize yakin mi, yoksa herkes mi? yoksa ac milan da gelebilir.Şamp liginden elenen takımlar da şunlar
Az alkmaar
Benfica
Rapid wien
Kızılyıldız
Dinamo zagreb
Karabağ
Dinamo brest
Young boys
üstat monitörden geliyo sadece ses realtek vs hikaye bende ama monitörün jakla alakası yok ki kulaklıgı direkt monitöre takıyorumSağ altta ses simgesine basınca , monitörün ismi yazıyordur , ordan seçmeyi denedin mi.
Muhtemelen yapmışsındır ama sorayım yine.
Monitörden geliyorsa jak problemi yoktur gibi.
Silkeriz de benficayla zagreb gelmese iyi olur.Şamp liginden elenen takımlar da şunlar
Az alkmaar
Benfica
Rapid wien
Kızılyıldız
Dinamo zagreb
Karabağ
Dinamo brest
Young boys