Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nezaman soyliyecen bunak herif

Adam gittikten sonra yazacak heralde gitti diye

Bu sene bu çakma ketumculuk kolpasını kim bulduysa herkes peşinden gitti.

Yok isim söylemem fiyatı yükselir yok isim vermem gitmekten vazgeçer

Bi halt öğrenemedikte işte namımız yürüsün demenin hali...

Kuşların muhabirleri çatır çatır isim söylüyor daha ne fiyat yükseldiğini gördük ne transferden cayıldığını..

Adamlar çalışıyor her türlü bilgiyi topluyor helal olsun demek düşer

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yok aga yav söktüm taktım falan yine ama yok çıkmıyo ses
allahtan ekrandan alabiliyorum :D
aygıt yöneticisi görünümü şöyle hoparlör denedim önde arkada kulaklık denedim önde arkada yok yine
Ekli dosyayı görüntüle 94820

:puhaha:
Sağ altta ses simgesine basınca , monitörün ismi yazıyordur , ordan seçmeyi denedin mi.
Muhtemelen yapmışsındır ama sorayım yine.
Monitörden geliyorsa jak problemi yoktur gibi.

yarin muhtemel rakiplerimiz kimler
şamp ligi 3.eleme turunda elenenler seri başı olacak diyor burada
2020-09-17 (3).webp

Luyindama ve marcao sozlesme uzatma olayi olmazsa seneye 8e birakiriz en fazla ben size diyim

diagne 100 dk oynadı 2 gol 2 direği var Ben 40 yaşındayım bu adam kadar gol şansı olan bir futbolcu hiç rastlamadım eleştiri olarak söylemiyorum hakaten adamda gol şansı diye bir şey var 30 attığı zamanda öyleydi kaçırdıkları penaltı vs atsa 45 tane atacak adam.
Bence cok iyi takipci. Mesela bi pozisyon oldu sold taraftan orta geldi baku defansi uzaklastiramadi, cagne son anda tuttu topu bide iceri cevirdi ama kimse yoktu cevirdigi noktada. Gecen sezon falcao öyle cok pozisyonlar kacirdi takipi devam ettirmedigi icin

@sportwereld_be: Tottenham met moeite voorbij Plovdiv, Diagne (ex-Club Brugge) belangrijk voor Galatasaray

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardeş Allah aşkına her Galatasaray yazılan haberi buraya yazma.

‘Tottenham Plovdiv karşısında zorlandı, Galatasaray adına Diagne önemliydi.’

gecenin önemli maçlarını özetlemişler. Ciddi ciddi tartışan çıkar gözlerimin kanamasına izin veremem.

adamin isi gucu ilgi fahiseligi, essek kadar adam torun sevecek yasa geldi hala sosyal medyada takipci kasiyor

Doğan Erdoğan iyidir .Belhanda övülen yerde doğan i savunuyorum dalga geçiyorsunuz .Doğan Erdoğan i alıci gözüyle izlediniz mi ?

Şamp liginden elenen takımlar da şunlar
Az alkmaar
Benfica
Rapid wien
Kızılyıldız
Dinamo zagreb
Karabağ
Dinamo brest
Young boys
yine bize yakin mi, yoksa herkes mi? yoksa ac milan da gelebilir.

cl den bu tur elenen herkes direk el de. playoff katilmiyorlar

Sağ altta ses simgesine basınca , monitörün ismi yazıyordur , ordan seçmeyi denedin mi.
Muhtemelen yapmışsındır ama sorayım yine.
Monitörden geliyorsa jak problemi yoktur gibi.
üstat monitörden geliyo sadece ses realtek vs hikaye bende ama monitörün jakla alakası yok ki kulaklıgı direkt monitöre takıyorum :D

Diagne bu ligin en iyi 3 santraforundan biridir ve tapulu malımız arkadaşlar diagneyi gönderip kiralık forvet almak mantıklı mı? Ayrıca bence ilk ihtiyaç ön libero değil bence bize goller atacak ince paslar atacak hücuma dönük dinamik bir orta saha lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt