Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevad Prekazi: "Hajduk Split yıllardır kötü durumda. Rezil rezil... Makedon takımını elediler. Onlar da rezil. Galatasaray favoridir. Umut ediyorum ki eler ve devam eder Galatasaray. Biz Avrupa'yı severiz herkes biliyor bunu." (LigRadyo)

Prekazi: "Başka bir yere daha söyledim bunu, Hajduk Split'in hiçbir şansı yok. Maç Split'te olsaydı belki belki olabilirdi bir parça şansı ama İstanbul'da şansı yok. O eski günler yok Split'te. Eski takım, eski kulüp yok. En büyük problem taraftarı. Taraftar yönetiyor kulübü"

Prekazi: "Orda taraftara soruyorlar ne iş yapıyorsun diye. 'Ben taraftarım' diyorlar. Orada taraftarlık bir meslektir. O yüzden futbol iyi değil oralarda. Yöneticiler de koltuk korumak için arka çıkıyor bunlara."

benzer işler

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün Hadjuk maçında toplam 1 isabetli şut çekilmiş. O da gol.

Günaydın henüz 17 gün var sakin ve sabırlı olalım gelen ve giden oyuncular olacaktır. Duyum değil net bilgidir 17 gün içinde kesinlikle oyuncu alacağız ,duyumculara prim vermeyiniz.

10-15 dakika baktım maça,çok sıkıcıydı iki takımda kötüydü baya.Yedek kadro fln çıkmadılarsa rahat eleriz.

Biz de yine rotasyonlu kadro ile çıkabiliriz. Gönlüm çift forvet oynamaktan yana ama takımda toplam çift forvetimiz olduğu için biraz zor :ROFLMAO:

Biz de yine rotasyonlu kadro ile çıkabiliriz. Gönlüm çift forvet oynamaktan yana ama takımda toplam çift forvetimiz olduğu için biraz zor :ROFLMAO:

Kadro yapımız 2 forvete uygun değil bence geri düşersek düşünür hoca son 15 dakika fln belki.

2 tane dirençli orta saha 2 tane gidip gelen kanat olsa belki 4-4-2 oynayabilirdik bende severim o taktik genlerimizde var aslında ama şu şartlarda 4-2-4 gibi oynarız o göbek 2 li de taylan belhanda fln

Bu gavat 4-5 senedir kazanacağını kazandı, biraz da bize kazandırması lazım.. manyak işler yapar

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1600411945695.webp

;-(

Etebo insallah beklentileri karsilar

Eger burda yazildigi gibi tempolu bir oyunu varsa cok iyi bir takim izleyecegiz bu sezon dikine direct oyun oynayan bir takim

Transfer olunca bize Stoke'da 90 dakika oynadığı maçı izledim. Box to Box oynuyordu ve tekniği beklediğimden iyi. Skor katkısı vermez ama aradaki geçiş oyununa katkı sağlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt