Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MBAYE DIAGNE’nin maçı olsa da izlesek king kongu.
Adamı fena şekilde sevmeye başladım. Heyecan veriyor la bana.
Ateş ediyor hücum hattımız ateş.

Muslera
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
Fernandinho Taylan
Feghouli Götze EmreK
Falcao
+ Arda - Diagne - Donk - Linnes - EmreA - Etebo
Bu takımı kursunlar harbi sene sonu Uefa gelir, adamın makatından kan alır bu kadro hayalde değil açıkçası, yapılacak belli Belhanda, Babel, AhmetÇ, Jimmy yolla maaş yükü azalıyor zaten, 2 adamı da bonservissiz bu adamlardan kalan maaşları ver, Belhanda'dan gelende imza para oh mis.
Bulur. Pandemiden sonra üst sınıf villa abına başladı. Fiyatlar da oldukça arttıSamsun Son Haber
www.samsunsonhaber.com
@Keramettin TANRIVERDİ
Abartmis mi, ya da bu rakama ulasabilir miyiz?
Fernandinhoyu getiriyorlarmis rts.levent bey gene gs'lileri kandırıyor m
Hemen bakiyoruzBöyle aleni trollüklere herhangi bir cezai yaptırım uygulanacak mı sayın gsc yönetimi
Geçen sene çok basit ve güzel bir planlamayla rahat şampiyon olurduk kritik hatalar yaptık. Ona rağmen olacaktık corona vurdu bu sefer de. Kısmet değilmiş artık hatalardan ders çıkarıyoruz bu sene daha iyi olacak inşallah.
Yönetim azası olduğuna ilişkin herhangi bir ünvan göremedim necati beyHemen bakiyoruz
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Teessüf ederim Yunus, ben transfer haberi vermedim ki hiç yalevent bey gene gs'lileri kandırıyor m
ben zateeen o tamam die biliyorumFernandinhoyu getiriyorlarmis rts.
renktaş uçak biletleri falan bunla tanınmo musun ya ne zaman açılcak avrupaya ucuşlar renktaş yaTeessüf ederim Yunus, ben transfer haberi vermedim ki hiç ya![]()