Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.908
- 104.706
- 5.238
Yengeye söyleyim bunun bana kumar borcu var diye bari.Nikahı kıydıkları gün, alyansı takmış maaş kartını da hanımına vermiş.
Çok beklersin daha.dua et ömürlük yatıya gelmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yengeye söyleyim bunun bana kumar borcu var diye bari.Nikahı kıydıkları gün, alyansı takmış maaş kartını da hanımına vermiş.
Çok beklersin daha.dua et ömürlük yatıya gelmesin
Üzülme kemo abdnin oyunları bunlar.Hepinizden özür diliyorum ama provokatörlere dayanamam. Amaçlari Forumun tadini kaçirtmak olan insanlara anlam veremiyorum
Saygilar
A.Koç bırak bizim takımı benim takımları bile tutamaz.Sakin olalım canlar niye kavga ediyorsunuz. O değil de Ali Koç bizim başkan olsa demek Terim hocamız uçurur takımı vallahi.
Seyircisiz olması iyi Ibrox Stadı akustik ve atmosfer olarak çok etkiliyeci Bir stad tabiki onlar içinde aynı şey geçerli tek maç olduğu içinŞaka bı tarafa Orta saha şart artık rangers ne ya
Ben 4-0lık fbnin appiahlı kadrosu maçı dışında ezildiğimiz maç hatırlamıyorum. Aynen sadece şans yoktu ve takım hep gergin gidiyordu
2 senedir niye yapmadı diye soran yok tabiOsman Şenher: "Benim tanıdığım Fatih Terim, bu sezon Diagne’yi öyle bir parlatır ki, sezon sonu kulüpler Diagne için 30 milyon euro vermek ister."
evet
denizli subotice gidemedigi icin abiSubotic niye denizli ye gitti?
Sakin olalım canlar niye kavga ediyorsunuz. O değil de Ali Koç bizim başkan olsa demek Terim hocamız uçurur takımı vallahi.
Bu nasil yorum yaSakin olalım canlar niye kavga ediyorsunuz. O değil de Ali Koç bizim başkan olsa demek Terim hocamız uçurur takımı vallahi.
Pandemi döneminde kırmızı et parası yetişmez bu ikiliyeLerma etebo nasıl olur