Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.978
- 11.842
- 1.838
Bi tek arenada jr belhandayla gol atması kalmış
Orada duracak onu başaran adam belli

Melo bizim kırmızı çizgimizdir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi tek arenada jr belhandayla gol atması kalmış

15% ayrilmiyor
Hocam, BrasilJailson sadece brezilyali ve yasi genc diye 5m ediyorsa, bundan sonra hep brezilyali oyuncu alalım
dedin mi akan sular durar.valla zorlu maclarda baslicak herkes niye orta saha kosmuyor pres yapmıyor diye hayıflanıcak ndiaye yedek olması su an ihtiyacımız olmadıgı anlamına gelmiyortempo deli dana gibi koşarak olmuyor,şampiyon kadromuzda orta saha ikilisi fernando-donk oynarken ndiaye yedekti
ali koçu büyük harfle yazmanı kınıyorum.Az önce yanlış yazmışım kusura bakmayın dostlar. Ali Koç tarzı işlem yapan başkan olsa diyecektim patron felan geldi dümdüz yazdım kusura bakmayın tekrardan. Yani Fatih Hoca'mızın şansına da transfer yapan heyet pek iyi denk gelmiyor. Hayırlısı artık. Bu arada @Özgür Ayten bence iyi bir değer
Hem haber bekliyoruz hem de adama rahatlık vermiyoruz. En azından heyecan yaratıyor kendisi.
2013-2014 de gördü. Yanlış hatırlamıyorsam.Bu emre b., şikecilerde hiç şampiyonluk gördü mü
1 kere gördü galiba büyük fb efsanesiBu emre b., şikecilerde hiç şampiyonluk gördü mü
Saçımızı mı?Belhanda fb maçında döktürür