Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Corona dan dolayı Avrupa da artık maçlar "tek maçlık K.O. Sistemine" geçiş yapıyorlar.

Maçın telaffuzu yok...

Bundan dolayı defans ve defansif oyun'un önemi daha da arttı.

Marcao yu elde tutmak lazım, enteresan (+20) bir teklif gelmezse.

Defans birbirlerine alışıp, sağlam olmalılar.

Telafisidir o telaffuz değil Arif Başgann :ubulut:

Sabah Cem Dizdar'a denk geldim. Belhanda'yı öyle bir övdü ki yok her maç taraftarın sahada göremediği işleri yapıyormuş da, yok rakipler hep ona önlem aldığı için top kaptırması doğalmış da vs vs öyle bir övdü ki yemin ederim bir an futbol bilgimi sorguladım ve acaba adama haksızlık mı ediyoruz dedim.
Sonra hadi lan ordan diye kanalı değiştirdim tabii ama az daha ben bile ikna olacaktım valla.
Velhasıl kelam, bu heriften muazzam bir satış temsilcisi olurmuş.
aynen öyle onur sen anlamazsın yorma kendini

Bizimle ilgili fazla rüya görmem ben aslinda, belki yilda 1 kere falan hem de düzenli sekilde her gün rüya görmeme ragmen.

Bugün rüyamda bizim takimin bu sezon Fener'i iceride disarida yendigini gördüm. Fenerliler kuduruyordu, hatta öyle kuduruyorlardi ki caresizlikten E-Spor liginde bizimle cikacaklari Fifa müsabakasi icin yurt disindan en iyi Fifaci yi bulup getirmisler en azindan burada bizi yenebilsinler diye.
Abi ruyalari forum icinde degil @Sarper Yıldırım abi ile paylasiyoruz. @Osman SEDEN de danışmanlardan biri. Ben albayrakla ilgili gordugum ruyada yanildim ama net değildi zaten.pandemi ve sakatliklar ,tff tarafından cekilen operasyon da eklenince sampiyonluk imkansizlasti.zaten bu basaksehire kaybettigimiz şampiyonluk icin yaptigim totemden onceki son ruyamda sampiyonluk icin totem yapacam diyince fatih hocanin yuzu düştü. Ordan sampiyonlugun yaş oldugunu anladim.Fatih hoca rüyama girince gerçek oluyo gorduklerim.

eyvah prekazi bi yerlerde konusmaya baslamıs ilk cümlesi bizim eşleşme
2. cümlede belhanda bekliyorum

Sabah Cem Dizdar'a denk geldim. Belhanda'yı öyle bir övdü ki yok her maç taraftarın sahada göremediği işleri yapıyormuş da, yok rakipler hep ona önlem aldığı için top kaptırması doğalmış da vs vs öyle bir övdü ki yemin ederim bir an futbol bilgimi sorguladım ve acaba adama haksızlık mı ediyoruz dedim.
Sonra hadi lan ordan diye kanalı değiştirdim tabii ama az daha ben bile ikna olacaktım valla.
Boş bir adam ya Twitterda adamın adını soyadını yazıp o kelimeleri sessize aldım tvde görmeye de tahammül edemiyorum çok itici bir tip

aynen öyle onur sen anlamazsın yorma kendini
can kardeş bence sen farklı üst seviye bir zekaya sahipsin bunu sana takılmak için söylemiyorum gerçekten. Hani beyninin yüzde bilmem kaçını kullananlar var ya onlardan.

Çünkü belhanda da bizim göremedeğimiz bu kadar şeyi görüp bu denli savunman normal değil kesinlikle olayın arka tarafta görünen topsuz alanda vs. antrenmanlarda her şeyde işte bizim göremediklerimizi beynin seçiyor seçebiliyor.

Kral iyi oynadı

EiNQKQVX0AEK1WX

en önemli maçlarımız bejeke ile başlayan son 6 haftadalık periyotta yedekti.Hatta bejeke maçında kadroda bile değildi
Son kısımda oynamadı.

sampıyonlugu ılan etmeden oncekı son 11 macın 8ınde oynamıs bırınde zaten sarı cezalısıymıs gırıp baktım sımdı ben mı yanılıyorum dıye

bjk ve basak maclarında oynamadı dıye algıda secıcılık yapıyorsunuz sanırım

can kardeş bence sen farklı üst seviye bir zekaya sahipsin bunu sana takılmak için söylemiyorum gerçekten. Hani beyninin yüzde bilmem kaçını kullananlar var ya onlardan.

Çünkü belhanda da bizim göremedeğimiz bu kadar şeyi görüp bu denli savunman normal değil kesinlikle olayın arka tarafta görünen topsuz alanda vs. antrenmanlarda her şeyde işte bizim göremediklerimizi beynin seçiyor seçebiliyor.
siz gerçeği görmek değil kandırılmak istiyorsunuz
:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt