Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiyede hiçbir takımın herhangi bir ismi 15 milyon euroya satmamak gibi bir lüksü maalesef yok. Tabii ki Marcao 22-25 milyon euro bandında piyasası olması gereken bir oyuncu ancak şartlar malum.

Dogru dürüz oynamayan Merti 8 milyonlu zorunlu opsiyonla(Kumbulla takasinda. Ondan önce zorunlu opsiyon degildi) Veronaya verdiler. Marcao ondan 10 milyon daha fazla etmeli.

Sayı olarak zaten eksik olduğumuz bir bölge stoper bölgesi. Marcao satıp bir de ilk 11 oynayacak stoper mı bulacağız?

Sakın.

Marcao gibi daha 24 yaşında solak, müthiş oyun görüşü olan, süper pasör bir stoperi 15 milyon gibi komik bir rakama satmak net intihar olur. Değeri şu an için 25 milyondur ki o da bizim ligden çıkacağı için yoksa Portoda Benficada olsa 40'dan aşağı satılmazdı. Umarım bu paraya satmak gibi bir gaflette bulunmazlar. Şampiyonluğu, Avrupayı her şeyi satmış oluruz.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan armiens bile sikimsonik ne olduğu belli olmayan oyuncusunu 15e satarken muadilinin 40 milyondan başladığı brezilyalı sol ayaklı ve defanstan muazzam oyun kurup pas dağıtan oyuncuyu 15e satan yarın istifa edip kaçıp gitsin. Bu hamle ibrasızlığa yatay geçiş olur kara bir lekeyi üzerlerinden atamazlar. Geçen hafta olsa Ibra eteyenlere laf ederdim de şu iş olursa en büyük destekçileri olurum o derece.
Sen git diagneye 13 milyon euro göm, Babel denen yetenek yoksununa 3 senede 8 milyon euro göm. En önemli oyuncuna gelince 15 verseniz olur adama hassilktir derler.

Marcao giderse bonservisle stoper almayız boştaki Semih'i alırız bi ihtimal Ozornwafor-Luyi-Donk-Emin/Semih devam eder

Zaten haber değeri olmayan birşeyi , gecenin 12sinde paylaşıyor.
Çok inandırıcı gelmedi bana , yönetim zırnık haber koklatmaz ali naciye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt