Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçimden bir ses diyor ki:
Marcao haberi Belhanda'nın satışında tok satıcı gibi gözükmemiz ve fiyatı yüksek tutmamız için servis edilmiş olabilir.

2022 de sözleşmesi bitiyor
Tam tersi min. 2 yıl daha uzatmalıyız adam 24 yaşında
27 yaşında bile ne paralar dönüyor piyasada

Sakın olun renktaşlar. Gece gece stres yapmayın.

Bu yönetim transfer sezonu öncesinde anlaşılan oyuncuları bile show yaparak açıkladı ve ondan sonrasında hocanın isteklerini yapamayacakları çok açık belli olmuştu. Şimdi iki hafta kaldı yine panik atağı geçirir gibi sağ sola saldırırlar, artık hangi menajer zengin olacak bakalım. Muhtemelen yine D'Avila listesinden olabilir. Yoksa yönetimin kendisi de biliyor beceriksiz olduklarını ve bunun sebebi de belli. Olası bir seçimde tekrar olmayacaklar, net!

Olan bizim hayallere ve kadro planlanmasıma oldu.

Hauge diyoruz ama Bodo'nun 25 yaşında sağ kanat oyuncusu da 17 maçta 11 gol 11 asist ile oynuyormuş. Uefa'da da 2 maçta 3 golü var.
Lig yanıltıcı olabilir.
Bu adam nasıl acaba.
Lig yanıltıcı zaten

Hauge'nin ünlenme sebebi de United takibi temelde. Potansiyelli oyuncu ama emek de vermek lazım, olmuş adam olsa çoktan iki haneye giderdi.

Yalanda olsa duyum verin.

Marco Benassi konusunda Fiorentina yönetimini ikna edemeyen teknik direktör Fatih Terim'e eski takımından sürpriz bir öneri geldiği iddia edildi. Floransa ekibinin yöneticilerinin Terim'e geçen sezon Lecce ve Genoa'da kiralık oynayan Riccardo Saponara'yı önerdiği belirtildi..

EiNSedVXsAAZ17v

Fonseca Verona maci icin Fazio ve Juan Jesus’u kadroya almamis. Smalling transferi icin ise ManUtd ile bonservis konusunda anlasamadilar.

Mancini
Kumbulla
Ibanez

Sadece 3 stoperleri var. Fazio ve Juan Jesus yolcu. 2 stoper kesin alacaklar. Bunlara ragmen bizim beceriksizler neden 15 milyon istiyor anlamadim. Roma’nin bulunduklari durumdan haberleri yok galiba. 13m veren Roma 17m rahatlikla verir.

Marcao şu anda bence en önemli oyuncumuz luyindama daha form tutamadı donk+luyi ile sezon bitmez defansta 3 ay orta saha alamayan yönetim 15 günde defans alamıcana göre bizi zora sokar onun dışında hucum aksiyonlarımız bile marcao ile başlıyo defansın yanında hucumdada etkiler bizi

Ulan madem almaya niyetin var temmuzda gelsenize mal herifler bizde ona göre plan yapardık. Aynı FMde transferin bitmesine 3 gün kala en deperli oyuncuna yüksek teklif yapıp oyuncunun illa ben gidecem demesi gibi bişey

Marcao giderse patlarız. Luyindama suan hazir değil son maçta çok gevşek hareketler yapti rovesata denemeler vs bide bir ara sol stopere gecti 2dk boyunca yerine dönmedi marcao adamin yüzüne bakip durdu napiyor bu değişik diye

bugün turgay demir bile öve öve bitiramedi marcao yu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt